Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/1993

Zobrazuji informace o produkci 12 / 1993


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance57 A Eva Rutlandová (Rutland, Eva)Vánoce každý denKarin se živí pořádáním autobusových zájezdu. Strašně ji to baví, ale s výdělky je to horší. Zoufale by potřebovala peníze na opravu autobusu... ale muže dovolit neznámému mladému muži, i když je jí sebesympatičtější, aby ji vytáhl z bryndy?
Romance58 B Jackie Merrittová (Merritt, Jackie)Musíš mi věřitNikdy neříkej nikdy! O pravdivosti tohoto rčení se půvabná Dusty Tremayanová přesvědčí, když se v jejím životě podruhé objeví její první láska - Michal. Když jí bylo sedmáct, vzali se, ale rodiče se postarali, aby jejich manželství bylo zrušeno. Po mnoha špatných zkušenostech už nechce Dusty nikdy podlehnout vlivu nějakého muže. Jenže Michal je ....
Romance59 C Emma Darcyová (Darcy, Emma)Milenec z prvního patraAni v Austrálii není zcela běžné, aby se bohatý a krásný mladý muž na první pohled zamiloval do nemocniční sestry, která je navíc nemanželské dítě. Není proto divu, že Christine Delaney přijímá dvoření Shanea Coustneye s nedůvěrou a hlodá v ní podezření, zda její bohatý podnájemník nemá nějaké postranní úmysly.....
Romance60 D B. J. Jamesová (James, B.J.)Muž s půlnočníma očimaMladá nadaná výtvarnice Jacinda Talbotová se rozhodla zcela změnit svůj život. Splní se věštba, že ve svém novém působišti potká muže s půlnočníma očima, který se stane jejím osudem?
Superromance7 X Barbara Kayeová (Kaye, Barbara)Tulák GeorgeKovboj George má nejspíš „toulavé boty“. Nic na světě jej nedokáže udržet déle na jednom místě. Ale co si má „strýček“ George počít se dvěma děvčaty, které dostal do opatrování? Snad mu v tom poradí pohledná učitelka Laurie.
Desire57 K Ryanne Coreyová (Corey, Ryanne)Výjimečný mužKdyž se hrdinka probudí, nachází se uprostřed divočiny a nemůže si vzpomenout, jak se sem dostala, ani jak se jmenuje. Neví o sobe vůbec nic. Má však štěstí, že se jí v nesnázích ujme opravdu výjimečný muž…
Desire58 L Elizabeth Bevarlyová (Bevarly, Elizabeth)Jakeovy vánoceRebeka si nedělá o mužích žádné iluze. Jako úspěšná majitelka agentury zajišťuje cizí večírky, oslavy a svatby. Na jedné z nich potká Jakea, který má na ženy podobný názor jako ona na muže. Jake však brzy zjistí, že krásná Rebeka nemá mezi ženami konkurenci.
Desire59 M Lass Smallová (Small, Lass)Báječný párNa obálce dopisu poslaného do arabské pouště bylo napsáno jen: "nějakému vojákovi U.S.A. - operace Pouštní bouře". Když jej dostal právě Michael Brown, byl to snad osud. Dopis od školáků obsahoval i fotografii třídy s hezkou paní učitelkou. Po delším pobytu v nemocnici se Mike vydává navštívit školáky, ale hlavně... Uzdravování s péčí krásné Sáry je něčím, co seržant Mike doposud nepoznal.
Desire60 N Beverly Bartonová (Barton, Beverly)Bonniin návratBonnii a Cartera spojovala v době dospívání láska. Pak je rozdělilo bohatství jeho rodiny. Nyní se Bonnie vrací zpátky do rodného městečka - moudřejší, bohatší a smutnější. Ke Carterovi nedokáže cítit nenávist, má ho stále ráda, co však cítí Carter k ní?
Temptation29 R Barbara McCauleyová (McCauley, Barbara)Manžel pro RáchelRáchel ztratila manžela, ale konečně získala svobodu a samostatnost. Alespoň v to doufá. Potřebuje však někoho, kdo do rodinného života přispěje pouze svou prací a jménem. To je však velký problém.
Temptation30 S Elise Titleová (Title, Elise)Milostné dopisyAlexandra a Greg si spolu dlouhou dobu dopisují. Vědí o sobě úplně všechno, ale nikdy se neviděli. Když Alexandra přijede do New Yorku, kde Greg bydlí, nevydrží to a zajde se podívat na výstavu jeho architektonických návrhů. Brzy zjistí, že muž, s kterým se dala na výstavě do řeči, je sám Greg – a omdlí. Když se probere, má jedinou starost – musí před ním utajit, že ho tak důverně zná.
Temptation31 T B. J. Jamesová (James, B.J.)Pýcha a slibyZdá se, že Antonia, krásná, pyšná a nepřístupná holywoodská filmová hvězda ani netouží připoutat se k jedinému muži a žít klidným rodinným životem… Ale stačí několik dní osamělosti uprostřed divočiny a boj o záchranu holého života, a všechno vypadá úplně jinak.
Temptation32 U Jackie Merrittová (Merritt, Jackie)Montanské nebeDeset let Jenny nespatřila otce ani ranč a není pro ni snadné vrátit se domů. Navíc netuší, jaké nebezpečí jí hrozí pod nádherným montanským nebem. Kdo je tím nebezpečím - elegantní a uhlazený Perry, nebo drsný a málomluvný Reno? Komu věřit víc.........?

Počet zobrazených záznamů: 13

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3426
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace