Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/1994

Zobrazuji informace o produkci 5 / 1994


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance77 A Emma Darcyová (Darcy, Emma)Nesplnitelný senDani si o sobě myslí, že je smolařka. Nikdy se nebude podobat své úspěšné a krásné starší sestře! Náhodou se seznamuje se slavným autorem a mužem z vyšší společnosti, Cameronem McFarlanem. Kdyby tak mohla Camerona přivést na rodinnou oslavu Vánoc a ukázat sestře, že není tak neschopná!
Romance78 B Virginia Hartová (Hart, Virginia)Kráska a zvířataArley se stěhuje do nového bytu a přitom najde dvě roztomilá pohozená koťátka. S hrůzou si uvědomí, že její nový domácí, Ben Travis, nedovoluje nájemníkům mít v bytech zvířata. Co teď? Arley se snaží koťata před Benem skrývat, což je o to těžší, že Ben je zajímavý a přitažlivý muž…
Romance79 C Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Rančer a rudovláskaSkupinka pubertálních mladíku nelegálně prodává fotografie neznámé krásné rudovlásky. Zackery Quinn, bohatý rančer a jeden z nejmocnějších můžů ve státe, se rozhodne vypátrat, kdo je ta neznámá žena, která tak zneužívá mladé hochy. Když zjistí pravdu, odmítá jí nejprve věřit…
Romance80 D Katherine Arthurová (Arthur, Katherine)Váhavý milenecLyndsay Stuartová se chce stát dobrým detektivem, podobně jako její šéf Quentin Long. Snad ještě víc by ale chtěla, aby si všiml, že je velmi půvabná žena.... Quentin se k ní však chová jako starší bratr. Pomůže mu romantické prostředí anglického zámku se strašidly najít k Lyndsay cestu?
Superromance12 X Margot Daltonová (Dalton, Margot)Jiná ženaLeah Templeová žije jako ve špatném snu. Něco z její minulosti, na kterou si po úraze nedokáže vzpomenout, ji podvědomě děsí. Její manžel Paul bojuje se svým vlastním démonem. Může současné, něžné a milující Leah důvěřovat, nebo má chápat její chování jako novou ďábelskou rafinovanost?
Desire77 K Joan Johnstonová (Johnston, Joan)Nevěsta na útěkuTate už dávno není malá holčička a rozhodne nepotřebuje chůvu. Jak to však vysvětlit bratrům, kteří k ní nepustí žádného muže blíž než na sto mil? Chce-li poznat lásku, nezbývá jí než utéct z ranče... rovnou do mužné náruče Adama Philipse.
Desire78 L Karen Keastová (Keast, Karen)Mlčení andělůNěkteré okamžiky v živote jsou obzvlášť těžké. Ztráta syna a rozvod s manželem je pro Katy největší zkouškou. Ale každý konec je zároveň začátkem něčeho nového. Co na tom, že nové manželství uzavře Katy se svým původním manželem Connorem?
Desire79 M Jackie Merrittová (Merritt, Jackie)Ranč u Černého potokaDrew by udělala všechno na světě, aby její rodný ranč nebyl prodán. A už vůbec ne tak hezkému a sexy muži jakým je Nick Orion. Její tvrdohlavost je pro Nicka pěkným oříškem. Drew zase musí čelit touhám, které v ní Nick probouzí, kdykoliv se k ní přiblíží.
Desire80 N Naomi Hortonová (Horton, Naomi)Návrhářka snůLindsay a Ryan jsou dvojicí mladých architektů, kteří se rozhodli vyměnit své osobní štěstí za tvrdou práci. Přes úspěchy i problémy, které život a práce přináší, Ryan pozná, že lásku potřebuje víc než kdy dříve. Ale musí o tom přesvědčit i Lin. Může mu ještě věřit?
Temptation49 R Jayne Ann Krentzová (Krentz, Jayne Ann)Tajemné kouzloSpisovatelka Kimberley Sawyerová zachránila díky šťastné náhodě a své odvaze unesené dítě. Krátce poté najde na svém prahu růži probodnutou jehlou. Má toto kouzlo něco společného s únosci? Pomůže jí strýc uneseného chlapce, který řekl, že je pro ni ochoten udělat cokoliv?
Temptation50 S Barbara Delinsky (Delinsky, Barbara)Nevšední příběhMarni Lange se dlouho a urputně bránila návrhu svých podřízených, že právě její fotografie na obálce známého společenského časopisu bude pro jejich firmu nejlepší reklamou. Když nakonec svolila, setkává se s fotografem Brianem Websterem a ke svému překvapení zjišťuje, že jej kdysi velmi dobře znala. Jeho znovuobjevení v ní vyvolá potřebu vyrovnat se s bolestivou minulostí….
Temptation51 T JoAnn Rossová (Ross, JoAnn)Milenci z hvězd 1Na planetu Zemi se konečně dostává první mimozemšťan! Není to však malý zelený mužíček, ale okouzlující muž. Na naší planete ho čekají na každém kroku zajímavé objevy, ale žádný z nich se nevyrovná krásné policistce Charity, která ho nesmírně upoutá nejen jako vědce, ale i jako muže!
Temptation52 U Carin Raffertyová (Rafferty, Carin)ExposéTelevizní reportérka Shelby McMastersová zjistí, že díky jejímu pořadu o prodeji drog hrozí nevinnému mladíkovi odsouzení do vězení na mnoho let. Shelby se rozhodne obrátit se na známého právníka Raula Delgada, aby mladíka hájil. Má to jeden háček, její vztahy s Raulem nejsou právě nejlepší. Shelby je však pro svůj záměr odhodlaná udělat vše.

Počet zobrazených záznamů: 13

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3357
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace