Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 11/1995

Zobrazuji informace o produkci 11 / 1995


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance149 A Jessica Steeleová (Steele, Jessica)Otazníky láskyKelsa se rozhodla začít nový život! Odešla z rodného městečka, našla si nové místo a rychle udělala nečekanou kariéru. Radost ze života jí kazí jen to, že syn jejího šéfa ji vůbec nesnáší. A přitom se jí Lyle tak líbí!
Romance150 B Margaret Mayo (Mayo, Margaret)Bezohledný cizinecBriony je zmatená. Zcela neznámý muž drze vpadne do jejího útulného domu a tvrdí, že patří jemu. Taková bezohlednost! Nebo by snad Nicholas mohl mít pravdu? Briony se však v žádném případě nehodlá lehce vzdát!
Romance151 C Emma Goldricková (Goldrick, Emma)Nevěsta z BalleymoruEmma přichází na Balleymore vlastně náhodou - pak se však začnou dít věci! Zjistí, že je zřejmě dědičkou velkého majetku, o který se však současně uchází i její falešná jmenovkyně. Pozná dočasný správce John Veld, komu patří dědictví ..... i Emmino srdce?
Romance152 D Laura MacDonaldová (MacDonald, Laura)Patříme k soběLékařka Frances Marriotová nastupuje do nového místa s rozhodnutím držet si všechny muže od těla! Její nadřízený, dr. Alex Ryan, je však po čertech zajímavý chlapík, a tak Frances její odhodlání dlouho nevydrží....
Superromance30 X Anne Loganová (Logan, Anne)Osudové voláníSestra Lisy LeBlancové je nezvěstná. Lisa ví jen to, že se Dixie měla setkat s Gabrielem Jordanem. Lisa vyhledá Gabriela, ale ten o Dixie v životě neslyšel. Přesto se však společně vydávají Dixie hledat a jejich vzájemná nedůvěra se mění v hlubokou náklonost.
Desire149 K B. J. Jamesová (James, B.J.)Nový začátekTenkrát byli příliš mladí. On plný ideálů a neochotný dělat kompromisy. Ona rozmazlená a nesamostatná. Krátké manželství skončilo rozchodem. Po deseti letech se Mac a Jennifer opět setkávají. A zjišťují, že si vůbec nejsou lhostejní.
Desire150 L Jackie Merrittová (Merritt, Jackie)Dilema láskyMitch Conover se do Kim Armstrongové zamiluje na první pohled. Háček je v tom, že Kim je dcerou jeho šéfa. Jak má ale Mitch odolat nejkrášnější, nejsvůdnější a nejmilejší ženě, kterou kdy potkal?
Desire151 M Jennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Vlčí romanceBiolog Steve, kterému přezdívají Vlčí muž, si hravě dokáže získat přízeň dravých šelem. Získat důvěru a lásku záhadné Mary Ellen je však pro něho mnohem obtížnější úkol.
Desire152 N Carla Cassidyová (Cassidy, Carla)Milenci z pobřežíByla to prázdninová láska z pláže. Mladá a krásná. Pak Grey odjel studovat univerzitu a zmizel z Nicolettina života. Po letech se Grey vrací na pobřeží svých snů a potkává bývalou lásku. On je úspěšným podnikatelem, z Nicolette se stala zralá žena. Mají si ještě co říct?
Special12 G AAnn Majorová (Major, Ann)Santa Claus dělá zázrakyAdventinky 1995Noreenin syn si od Santa Clause nepřeje jiný dárek než tatínka. V této chvíli se u nich nečekaně objeví bratr jejího bývalého muže, který Noreen vždy silně přitahoval. Jak se Noreen vypořádá s tak zamotanou situací?
Special12 G BRita Rainvilleová (Rainville, Rita)Celé město záříAdventinky 1995Slade se přistěhoval do malého městečka Pinetree, aby pracoval na důležitém projektu, ale jeho sousedi mu moc klidu nedopřejí. Slade by si tím dávno poradil, kdyby k nim nepatřila přitažlivá Carroll. Podaří se mu životem zklamanou Carroll přesvědčit, že na světě existují i muži, kteří od svých žen neutíkají?
Special12 G CLindsay McKenna (McKenna, Lindsay)Stále a vždyAdventinky 1995Když Kyle poprvé uviděl Gale, strašně se mu líbila. Mělo to však jeden háček, Gale byla ženou jeho nejlepšího přítele Mika… Když Mika sestřelili nad Vietnamem a byl několik roků nezvěstný, Kyle svými dopisy pomáhal Gale přežít nejistotu. Po tragické zprávě o Mikově smrti však najednou Kyle váhá - co může Gale nabídnout?
Special12 G DKathleen Creightonová (Creighton, Kathleen)Tajemný dárekAdventinky 1995Karen a Tony patří mezi plaché lidi. Jen těžko k sobě nacházejí cestu. Pomůže jim sblížit se zvláštní dárek, který dostal Karenin syn Andrew?
Polibky1 E Patricia Wilsonová (Wilson, Patricia)Křehká růžeAngličanka Sarah přijíždí do Paříže, aby splnila slib, který dala umírajícímu otci - setkala se s jeho dlouholetou milenkou a životní láskou. Po seznámení s jejím synem Armandem začne Sarah tušit, že cesta do Francie bude i pro ni osudová.
Temptation113 R Modean Moonová (Moon, Modean)Přerušené líbánkyBarbara. Krásná, křehká, inteligentní - a navždy ztracená. Utekla od Zacka krátce po svatbě, aby zpřetrhala všechna pouta a už nikdy se nemohla stát nástrojem pomsty jeho nevlastního bratra. Dokud budou žít odděleně, zůstanou v bezpečí... jenže ať je cena jakkoliv vysoká, Zack se odmítá Barbary vzdát!
Temptation114 S Kate Hoffmannová (Hoffmann, Kate)Sázka o nevěstuPrvní z populárního cyklu příběhů o Domu u svobodných mládenců, ve kterém drsný detektiv Tru Hallihan za dramatických okolností pozná známou psycholožku Carolinu Leightonovou!
Pokušení lásky5 W AVicki Lewis Thompsonová (Thompson, Vicki Lewis)Nebezpečná pastPokušení lásky 1995Vše nasvědčuje tomu, že půvabná Dallas se může stát obětí násilníka. Detektiv Gabe Escalante, který ji chrání, však představuje mnohem větší nebezpečí... pro její srdce.
Pokušení lásky5 W BRaye Morganová (Morgan, Raye)Srdce ze zlataPokušení lásky 1995Čím jen si Britt vysloužila tak nemožného souseda? Vypadá jako playboy, nějaká jeho opuštěná milenka mu na práh položila dvě plačící děti - a on se ani trochu nestydí!

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3698
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace