Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/1996

Zobrazuji informace o produkci 6 / 1996


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance177 A Rosemary Hammondová (Hammond, Rosemary)Láska na ostrověAnna má před sebou těžký úkol: odjet na ostrov, kde se narodila, a udělat interview se slavným malířem – mužem, kterého kdysi tajně milovala. když za ní nečekaně přijede její šéf – ne kvůli práci, ale ze žárlivosti! – najednou má možnost ty dva muže srovnávat. Rázem vidí, která láska je ta pravá…
Romance178 B Jenny Cartwrightová (Cartwright, Jenny)NeústupnáRosie byla do Jacka bláznivě zamilovaná. Udělal však chybu, že si ho vzala. Po čtyřech letech od jejich hořkého rozchodu se Jack opět objevuje a chce ji znovu získat. Miluje ji - nebo se jí chce jen pomstít?
Romance179 C Sandra Martonová (Marton, Sandra)Nenávist a láskaOlivia netušila, jak rychle se poctivá dívka může dostat do problémů - a na první stránku bulvárních novin. A ke všemu muž, který by mohl být její oporou, jí ještě přitěžuje!
Romance180 D Judith Ansellová (Ansell, Judith)Osudová výzvaPenny pracuje jako psychologická poradkyně na oddělení vážně nemocných dětí. Je to práce náročná, důležitá a dojímavá... Penny však neví, jestli ji primář Dr. Nicolas Adams bere opravdu vážně. Stála by o to - primář je totiž po čertech pohledný chlap!
Superromance37 X Ellen Jamesová (James, Ellen)Zakázané ovocePodivínský archeolog Nick Petrie se uchýlí na exotický ostrov. Zdá se, že zájem o mayskou kulturu je jeho jediným potěšením. Jenže ve skupině archeologů, kterou Nick řídí, je i Dana Morganová, krásná a po lásce dychtící žena, a mrzoutského Nicka se v její přítomnosti zmocňuje neznámé vzrušení.
Desire177 K Nancy Martinová (Martin, Nancy)Chuďas a princeznaTěhotenství je pro princeznu Cordelii pouhým nástrojem, jak se vyvléci z povinností budoucí vladařky knížectví Cordofina. Doufá, že ji rodina zvrhne, když bude mít dítě s naprosto neurozeným, chudým a co nejpochybnějším člověkem. Ale příběh se vyvíjí nečekaným směrem, přímo pohádkově.
Desire178 L Caroline Crossová (Cross, Caroline)Operace MámaVdovec Alex má tři syny a spoustu práce. Jeho nejstarší syn Brady se rozhodne, že je čas najít novou mámu. Jako vhodnou kandidátku vybere Shay, která je v blízkosti Alexova domu na prázdninách. Jak však donutit tátu, aby se načas přestal věnovat obchodu a mohl se seznámit se Shay? Existuje jediné řešení, zbavit se nepohodlné vychovatelky. Tajná operace Máma začíná.
Desire179 M Jennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Kouzelný důmBratři Connorové nemají šanci zůstat svobodní. Každý z nich nakonec zkříží cestu duchovi piráta, který si tak rád hraje na dohazovače. Nyní je řada na Michaelovi, aby ho starý Jack oženil. Ani on, ani půvabná Simona nemají šanci intrikám potměšilého ducha odolat.
Desire180 N Sara Orwigová (Orwig, Sara)Sokolí hnízdoMinulost Jennifer je zahalena tajemstvím. Poté, co utrpěla v horách nehodu, nezná ani své jméno. Pamatuje si pouze, že má najít Bena Falcona. Ben ji však našel první a hned se do ní zamiloval... Stín minulosti je však přesto dohonil.
Special15 G AMary Lynn Baxterová (Baxter, Mary Lynn)Tanec v rytmu láskyLetní lásky 1996Boj o nezávislost nikdy není snadný. Kelly Warrenová je pevně rozhodnutá nenechat se žádným mužem ovládat. Jenže odolávat mužnému kouzlu Tuckera Garreta není vůbec snadné.
Special15 G BAnn Majorová (Major, Ann)Muž pro FancyLetní lásky 1996Fancy má všechno, o čem v dětství snila: dosáhla oslnivého úspěchu, u nohou jí leží New York i Paříž. Tak proč v hloubi duše cítí takovou prázdnotu a stesk? A proč jí pouhý hlas v telefonu – hlas muže, na něhož se celá roky snažila zapomenout - tak divoce rozbouřil krev…?
Special15 G CLaura Parkerová (Parker, Laura)Osobní kouzloLetní lásky 1996Dělat osobní řidičku špičkovému manažerovi není rozhodně snadná práce. Pro Evu je to o to těžší, že na Nicka Bauera pořádají hon snad všechny ženy ve městě. Má Eva vůbec šanci, že by si jí Nick povšiml také jako ženy?
Polibky8 E Elizabeth Dukeová (Duke, Elizabeth)Lekce láskyLékařka Gemma se vydává na dovolenou na tropický ostrov poblíž australského státu Queensland. Zcela náhodou ji zde angažuje jako modelku známá módní návrhářka. Při módní přehlídce se Gemma setká s místním lékařem Chadem Riversem, který z neznámého důvodu opovrhuje modelkami. Gemma se mu rozhodne udělit lekci…
Temptation127 R Carrie Alexanderová (Alexander, Carrie)Rozverná FancyNahá žena koupající se ve vaně na hlavní ulici – to silné sousto pro malé městečko Webster! Jeremiáš Quick rychle zjistí, že jde o reklamní trik Fancy O´Brienové – nové majitelky obchodu s koupelnovými doplňky. Strašně by si však přál poznat blíž to, co se skrývá pod závojem pěny ve vystavené vaně…
Temptation128 S Candace Schulerová (Schuler, Candace)Zrazená hvězdaPro Zeka Blackstona je Dům u svobodných mládenců plný vzpomínek. Zde se poprvé miloval s Ariel Cameronovou a zde ji také ztratil. Teď, když se jejich dcera vdává, se Ariel a Zeke po letech musí setkat tváří v tvář. A dáma v zrcadle se usmívá: o jejich údajné nenávisti ví své...
Pokušení lásky12 W AJayne Ann Krentzová (Krentz, Jayne Ann)Muž s minulostíPokušení lásky 1996Co strašného skrývá Cole Stockton – muž, který utíká před světem za třímetrové zdi své pevnosti? Kelsey je rozhodnuta buď odhalit jeho tajemství, nebo se s ním definitivně rozejít. Netuší, že už je pozdě: že ten muž navždy ovládl její srdce, vůli, mysl i budoucnost …
Pokušení lásky12 W BRegan Forestová (Forest, Regan)Svět snůPokušení lásky 1996Je ironií osudu, že pro Ellen Montrosovou je na cestě za slávou největší překážkou přítel: Cody Laird, muž, který má naprosté pochopení pro všechny její sny. Kde má vzít sílu Codyho opustit, když ho miluje z celého srdce?

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3442
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace