Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/1998

Zobrazuji informace o produkci 10 / 1998


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance289 A Elizabeth Sitesová (Sites, Elizabeth)Duhová nevěstaIris Merlinová touží po jediné věci: očistit jméno své prapratety - Duhové nevěsty. Jenže...!?
Romance290 B Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Manželky netřeba!Maxe hořká zkušenost naučila, že bez ženy se lze obejít. Když se však setká s Lacey Westovou, začíná pochybovat. Lacey je totiž žena, které podle jeho názoru žádný muž nemůže odolat.
Romance291 C Miranda Lee (Lee, Miranda)Hlubiny vášněCo se skrývá pod chladnou, uzavřenou tváří Melanie Lloydové? Dávný žal, nebo i vášnivé srdce? Royce Grantham, muž, který se nikdy nesmíří s porážkou, je pevně odhodlán odhalit její tajemství... za každou cenu!
Romance292 D Catherine Leighová (Leigh, Catherine)Láska na celý životLily se po sedmi letech nakonec smířila s tím, že milovaného manžela Saigea nadobro pohřbil prales daleké Venezuely. Pár týdnů před svatbou s právníkem Randallem Carverem však Saige náhle povstává z mrtvých - a Lily se musí rozhodnout...
Vánoční romance1 AV Sara Cravenová (Craven, Sara)Hledá se maminkaDominik Ashton si rozhodně už nepamatuje, že Phoebe Grantovou kdysi vyhodil ze svého domu a své postele, protože ji měl za lehkou holku. Teď ji ale přemlouvá, aby zůstala v jeho domě jako vychovatelka dcery Tary.
Vánoční romance2 BV Betty Neelsová (Neels, Betty)Polibek pod jmelímSkromná a milá Emmy miluje profesora Mennolta, ale jaképak si může dělat naděje, když si profesor má zanedlouho brát pyšnou a zářivou Anneliesu? Anebo je to všechno trochu jinak?!
Vánoční desire1 KV Pamela Macaluso (Macaluso, Pamela)Snoubenka na objednávkuHolly bolí srdce při pomyšlení, že bude muset Jessovi vrátit zásnubní prsten. Ale byla to přece jenom obchodní dohoda, že bude předstírat jeho snoubenku... Nebo ne?!
Vánoční desire2 LV Christine Pacheco (Pacheco, Christine)Vánoční zázrakOd té doby, co jí byla doručena přesně na Štědrý den žádost o rozvod, Meghan Vánoce neslaví. Když jí letos v předvečer vánočních svátků sněhová bouře přivede na práh neznámého, ale přitažlivého muže, nenapadne ji, že právě on bude tím nejkrásnějším vánočním dárkem.
Historická romance16 Z Joanna Makepeaceová (Makepeace, Joanna)Baronova nevěstaGisela z Bringhurstu ještě ani nepomýšlí na manželství, je příliš mladá a žije jen v romantických představách a snech o svém příteli Kenrickovi. Anglii 12. století však ohrožují tlupy nájezdných lapků a Giselin otec v obavě před nimi se rozhodne provdat svou dceru za nového souseda, barona Alaina de Treville, který je schopen ochránit před nájezdy nejen sebe, ale i celou oblast. Gisela se musí otcovu rozhodnutí podřídit, ale to ještě neznamená, že by Alaina de Treville milovala...
Mira11 Q Shannon O'Corková (O'Cork, Shannon)TitanicByla to nejkrásnější, největší, nejrychlejší a nejpohodlnější loď na světě. A prý naprosto nepotopitelná. Jenže osud nelze obejít. A tak už při vyplutí na svou první plavbu 10. dubna 1912 byl Titanic odsouzen k záhubě. K něčemu však byl osud přece jen milostivý. Vždyť láska přežívá i ty největší katastrofy.
Svatby de Wilde10 W Daphne Clairová (Clair, Daphne)Muž z divočinyÚspěšná právnička Maxine Sterlingová je od začátku ochotna udělat pro ochranu práv obchodní značky DeWildeů všechno. Netuší však, že jejím protivníkem je dost neotesaný Dev Cutter...!
Sladká romance33 F Anne Wealeová (Weale, Anne)Sofiino tajemstvíZa Sofiiným chladně profesionálním zevnějškem se skrývají mnohá tajemství. Její šarmantní šéf Mark však dokáže číst i za fasádou neomylné osobní asistentky.
Sladká romance34 J Rosemary Hammondová (Hammond, Rosemary)Příslib rájeJediným, kdo může Jessice pomoci zjistit pravdu o smrti jejího manžela, je okouzlující Luke. Jak mu ale vyvrátit jeho názor, že Jessica je jen povýšenou aristokratkou?
Desire289 K Kathryn Jensenová (Jensen, Kathryn)Svatba s princemJak mohla Allison, knihovnice z malého města, vědět, že muž, který ji po krátkém letním románku opustil, je opravdový princ? A že dítě, zrozené z jejich lásky, je následníkem trůnu? Dozvídá se to až po dvou letech...
Desire290 L B. J. Jamesová (James, B.J.)Na konci cestyMerrill by rozhodně nevěřila, že právě samotář Tynan ji dokáže zbavit tragických stínů její minulostí a otevřít její srdce lásce.
Desire291 M Patty Salierová (Salier, Patty)Projekt zvaný láskaZamilovat se do kolegy z práce považuje architektka Daniela za největší hloupost, kterou už jednou bohužel udělala. Proto si stavaře Paula bude držet daleko od těla...!
Desire292 N Eileen Wilksová (Wilks, Eileen)Nejlepší jsou kovbojovéChase nehodlá pracovat na ranči mladé vdovy Summer dlouho, chce se vrátit ke svému toulavému životu. Každopádně oba nepočítají s tím, že by jejich osudy mohla ovlivnit vzájemná přitažlivost, a už vůbec ne láska!
Polibky40 E Anne Matherová (Mather, Anne)Ztracené iluzeNěkterá tajemství se nedají ukrýt nadlouho. Dominik Redding je přesvědčen, že zjistí, proč se Jaime Harrisová vzdala zajištěné kariéry v Londýně!
Polibky41 Y Jayne Baulingová (Bauling, Jayne)Raněné srdcePřed šesti lety se Marie hluboce dotklo, jakým způsobem ji Luke Sccot vyhodil z jejího prvního zaměstnání. Teď se s ním setkává znovu a Luke opět zraňuje její srdce, když s ní chce mít poměr, ale bez lásky. Bude dost silná, aby mu odolala?
Temptation183 R Heather Warrenová (Warren, Heather)Odsouzen k lásceCallie se cítí zrazena životem, když ji doslova před oltářem opustil její nastávající... Kde vyléčit srdce a duši? Odjede na ranč za svými bratry...!
Temptation184 S Vicki Lewis Thompsonová (Thompson, Vicki Lewis)Skleněné objetíKdysi ji Mike Tremayne opustil za dramatických okolností a odešel z města. Teď když se po osmi letech vrátil, Beth si nešťastně uvědomuje, že na jejich poslední vášnivý polibek stále ještě nezapomněla.

Počet zobrazených záznamů: 21

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3362
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace