Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/1999

Zobrazuji informace o produkci 5 / 1999


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance317 A Patricia Knollová (Knoll, Patricia)Svatba nadvakrátDaniel Wisdom je pevně rozhodnut zabránit svému otci, aby se znovu zamiloval do další zlatokopky. A tak se k Leile Carltonové i její vnučce Silvey chová s nedůvěrou. Jsou jistě stejné jako všechny ostatní. Jde jim všem jen o peníze. Anebo snad ne?
Romance318 B Sandra Fieldová (Field, Sandra)Druhé líbánkyTroy Donovan se stále snaží zapomenout na svou ženu Lucy, která ho před rokem opustila. Ale vůbec se mu to nedaří. A tak se za ní nakonec vydá na romantický Ostrov kormoránů, odhodlán udělat vše, aby se k němu vrátila... i kdyby ji měl třeba znovu svést!
Romance319 C Anne Matherová (Mather, Anne)Dlouhé noční milováníMaggie chce zachránit svou sedmnáctiletou dceru před její vlastní nerozvážností a jediný, kdo jí může pomoci, je její bývalý manžel Neil. Když se za ním rozjede, uvědomí si, že ho stále ještě miluje, a je nešťastná, protože jí ani po letech stále ještě nedokázal odpustit domnělou zradu...
Romance320 D Carolyn Zaneová (Zane, Carolyn)Slečnin nezkrotný kovbojŽádná nafoukaná slečinka mě nebude poučovat! tvrdí vehementně tvrdý kovboj Bru Brubaker, když se s ním učitelka dobrého vystupování Penelope Wainrightová pustí do práce. Jenže časem se ukazuje, že na Penelopu bude asi krátký. Zvlášť když jí přispěchá na pomoc... láska!
Historická romance18 Z Elizabeth Mayneová (Mayne, Elizabeth)Pán ostrovaOd Hugha O'Neilla očekávají jeho lidé, že se mu podaří vyhnat Angličany od irských břehů. Sám Hugh však neví, jaký osud ho čeká, dokud nezachrání krásnou Morganu Fitzgeraldovou. Říká se, že je čarodějce a vlastizrádkyně a je odsouzena žít svůj život na útěku, aby zachránila čest svého rodu. Ovšem jen do chvíle, kdy zavolá na pomoc dávné duchy - a objeví se Hugh O'Neill, statečný bojovník od Ulsteru.
Mira13 Q Debbie Macomberová (Macomber, Debbie)Svatba v MontaněKdyž se Molly Coganová vrací se svými dvěma malými syny na ranč svého dědečka, čeká ji nemilé překvapení. Nejenže dědeček je vážně nemocen, ale jeho ranč nyní řídí záhadný a přitažlivý cizinec jménem Sam Dakota. Dědeček si navíc nepřeje nic jiného, než aby se s Molly vzali. Z toho, co se zpočátku jevilo jako sňatek z rozumu, se poznenáhlu rodí láska, která překoná všechna protivenství...
Sladká romance47 F Kate Proctorová (Proctor, Kate)Princ temnotMinulost Ros Bryantové skrývá temná tajemství a Ros je odhodlána přijít jim na kloub. Do cesty se jí však postaví Damian Sheridan, vysoký, temný a nebezpečný muž, který drží klíč ke všemu, co Ros potřebuje vědět... a navíc má i klíč k jejímu srdci.
Sladká romance48 J Vanessa Grantová (Grant, Vanessa)Včerejší slibyConnar Stanford hledal svou ženu Dixii celých sedm let. Když ji konečně našel, uvědomil si, že už je to úplně jiná žena než to naivní děvče, které si bral. Je krásnější, dospělejší a navíc, jak se zdá, něco před ním tají...
Galerie romance9 T Annette Broadricková (Broadrick, Annette)Nezapomenutelná nevěstaCasey potřebuje, aby se s ní Bobby Metcalf dočasně oženil. Jen na tak dlouho, než se zbaví vlivu svého panovačného otce a neodbytného snoubence, kterého jí otec vybral. Stane se a všechno je vlastně tak, jak si naplánovala, jen kdyby... Jen kdyby o čtyři roky později nezjistila, že jí na Bobbym nikdy nepřestalo záležet.
Galerie romance10 U Betty Neelsová (Neels, Betty)Polibek pro JuliiOd prvního dne se k Julii její nový šéf, profesor Simon van der Driesma, chová s chladnou odtažitostí. Nezdá se, že by si zrovna padli do oka. Tak proč Julii profesor stále nejde z hlavy? A proč se profesor nemůže pořádně soustředit na práci a stále před sebou vidí svoji krásnou sekretářku?
Desire317 K Amy J. Fetzerová (Fetzer, Amy J.)Svatba s otazníkemOn se vrátil - co budu dělat? Ptá se zoufale Macie, když po sedmi letech najednou stojí tváří v tvář Kyleovi. Kdysi ho nechala stát před oltářem samotného, protože se na manželství ještě necítila zralá. Smířila se s tím, že ho už nikdy neuvidí a nebude mu muset vysvětlovat, že její šestiletá dcera je také jeho.
Desire318 L Caroline Crossová (Cross, Caroline)Zkouška otcovstvíVe škole byla Jessica hubená a nemotorná dívka. Teď je z ní přitažlivá mladá žena, která neočekávaně vpadne do života osamělého a zatrpklého vdovce Shanea. Srdce jeho dvouleté dcerky se jí podaří získat ihned. Ale prolomí i Shaneovu masku lhostejnosti a probudí jeho skrytou vášeň?
Desire319 M Maureen Childová (Child, Maureen)Splněný senNámořní kapitán Jeff Ryan právě nastoupil nejtěžší službu svého života - stal se otcem. Statečný důstojník se do ní nechal dobrovolně naverbovat sličnou Laurou Morganovou, jejíž energie by zastavila i bitevní loď. Ale podaří se Lauře také ukotvit srdce drsného námořníka Jeffa?
Desire320 N Carol Graceová (Grace, Carol)Jak zdědit kovbojeChloe Hudsonová zdědila v horách opuštěné a zchátralé malé lázně. Jediné, co zde najde v plném rozkvětu, je její budoucí soused, rančer Zeb Bowie. Ten zpočátku usiluje o to, aby ji připravil o půdu. Jeho nekalé úmysly však tváří v tvář Chloeině půvabu a důvěřivosti tají jako sníh na slunci.
Láska a smích9 X Ruth Jean Daleová (Dale, Ruth Jean)Princezna z farmyMalcolmova pedantická šéfová je zároveň matkou půvabné Sabriny. A zatímco se svými podřízenými dokáže pěkně zamávat, Sabrina si dělá, co chce, a rozhodně nehodlá vzít na milost matčiny nápadníky. Malcolm jako poslušný tajemník odjíždí za Sabrinou, aby ji přesvědčil, že matka chce jen její dobro. Když se tito dva setkají, plány matinky Lucretie dostávají vážné trhliny.
Polibky54 E Vanessa Grantová (Grant, Vanessa)Setkání v rájiFaith Corsicová se ocitne na týden na malém ostrůvku v Mexickém zálivu, sama s přitažlivým Kanaďanem, jemuž patří ranč v Britské Kolumbii. Faith je vdova, která ještě stále sní o šťastné rodině a o dítěti. Maxe právě zklamala láska. Od prvního okamžiku je mezi nimi silná přitažlivost...
Polibky55 Y Stephanie Howardová (Howard, Stephanie)Muž jejího srdceLady Caterina je přesvědčena, že přítel jejího bratra, vévody Damiana, je zloděj, lhář a podvodník. To on, zrádný Matthew Allenby, pomluvil u vévody její lásku Orazia, a zlomil jí tak srdce. A jak se zdá, ještě se s ním bude muset stýkat pracovně. Když však Caterina poznává Matthewa blíž, uvědomí si, že je skutečně zloděj - ukradl jí srdce!
Temptation197 R Glenda Sandersová (Sanders, Glenda)Kankán na dálniciKeeley Owensová si až v poslední chvíli uvědomí, že Troy má raději kasina a bary než ji, a tak mu doslova uteče od oltáře. Zachrání ji urostlý Digby Barnes, s nímž pak stráví romantickou noc. I když se jí Digby moc líbí, zdá se jí příliš nezávislý. Od něj raději pryč, vždyť docela nedávno od jednoho takového utekla!
Temptation198 S Carolyn Andrewsová (Andrews, Carolyn)Poslední mládenecŠerif Mac Delaney je rozhořčen. Všichni kamarádi, s kterými se scházel na partičku pokeru, se mu oženili. To on nikdy neudělá. Myslí si to až do chvíle, kdy potká psycholožku Francesku Carmichaelovou. Ta má na sňatek stejný názor. Když však spolupracují na případu zmizelého děvčátka, Mac zjišťuje, že na té psychologii přece jenom něco bude...
Desire na přání45 O Anne McAllisterová (McAllister, Anne)Kovboj na svatběCash považoval Milly za báječnou dívku - až do té doby, než začala mluvit o vdavkách. A co víc, když Cash odmítne manželství, Milly se zasnoubí s jiným - a chystá svatbu! Cash se sice nechce vázat, ale copak může připustit, aby Milly po pěti letech skončila v náruči jiného muže?
Desire na přání46 P Kathryn Taylorová (Taylor, Kathryn)Nepravá nevěstaSophie Andersová souhlasí se svatbou "naoko", ale pak se zamiluje do bratra svého "snoubence". Pohledný a zámožný Alex Sinclair, jak se však zdá, na lásku nemá čas. Dokáže ho Sophie přimět, aby v ní viděl to, čím ona ve skutečnosti je - jeho spřízněnou duší a vyvolenou na celý život?
Special Na dovolenou3 I ASusan Wiggsová (Wiggs, Susan)Ztracená a nalezenáJak se dobře zasnoubitKdyž se na předsvatební party krásné Isabel objeví její dřívější láska Dan, aby ji odlákal do svého sídla hluboko v horách, skoro nevěsta netuší, že cesta zpátky nebude možná!
Special Na dovolenou3 I BJanice Kaiserová (Kaiser, Janice)Když se rodiče berou...Jak se dobře zasnoubitSvěží horský vzduch a magická světla města Santa Fe poznamenaly svým kouzlem opětovné setkání obchodnice Caroline a vlivného rančera Reese, otce její dcery, jíž se před patnácti lety musela vzdát...
Special Na dovolenou3 I CMuriel Jensenová (Jensen, Muriel)Nostalgická nevěstaJak se dobře zasnoubitTajit rozvod před rodinou není lehké, zvláště ne pro Delaine, když na romantickém pobřeží Oregonu pózuje pro módní časopis pro nevěsty a jejím partnerem není nikdo jiný než její bývalý manžel!

Počet zobrazených záznamů: 24

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3404
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace