Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/2000

Zobrazuji informace o produkci 10 / 2000


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance385 A Robyn Donaldová (Donald, Robyn)Stíny minulostiMezi delegáty mezistátní návštěvy je i muž, který uznávané tlumočnici Mariel od prvního okamžiku učaruje. Oba se od začátku brání podlehnout vzájemné přitažlivosti, proti její síle jsou však krátcí. Jenže Marielina minulost skrývá temné tajemství, které by mohlo ohrozit Nicholasovu diplomatickou kariéru, a tak Mariel v poslední chvíli nezbývá než zapřít svoji lásku...
Romance386 B Gill Sandersonová (Sanderson, Gill)Sedmá dceraLékařka Delyth Priceová je sedmou dcerou sedmé dcery a díky tomu je obdařena jistou schopností, které ne každý rozumí. Její nadřízený doktor James Owen je přinejmenším ochoten jí naslouchat, když už ne uvěřit. A pouto, které mezi nimi začíná poznenáhlu vznikat, je poutem na celý život...
Romance387 C Susan Foxová (Fox, Susan)Nenávist nebo láska?Caitlin Bodineová je od dětství černou ovcí rodiny. Jako dívka obdivovala Rena Duvalla, avšak jako dospělá je jím nenáviděná za tragédii, která se v jejich rodině stala. Vyjde konečně po tolika letech pravda najevo?
Romance388 D Diana Whitneyová (Whitney, Diana)Šťastná záměnaPřed deseti lety si Chessa Margolisová myslela, že její lež nemůže nikomu neublížit. Když ale její desetiletý syn vyhledá podle svého rodného listu otce, propadne panice. Nick Purcell totiž vůbec netuší, že se spolu setkávali pouze na školních chodbách!
Fantazie23 FR Sandra Paulová (Paul, Sandra)Všechno je narubyCo se na halloweenské slavnosti může všechno přihodit? Jsou za to zodpovědné temné síly z kuchyně tety Hepzibah, anebo je to síla lásky, kterou nepřekoná ani sedmileté odloučení?
Nicholas Ware, úspěšný podnikatel, se vrací do rodného městečka Cauldronu, kde potkává svoji bývalou snoubenku Prudenci. Zlomí její ostražitost a přesvědčí ji o hlubokých citech, které k ní stále chová?
Fantazie24 FS Jill Shalvisová (Shalvis, Jill)Chudá bohatáCaitlin Taylorové nezbývá po úmrtí jejího otce nic jiného než nastoupit do zaměstnání. Je konec jejímu bezstarostnému životu, konec cestování po celém světě, konec časům, kdy jedinou její starostí byl svět módy. Nedokáže však pochopit, proč otec ve své závěti trval na tom, aby nastoupila ve firmě Joea Browna. Vždyť je to arogantní a do sebe zahleděný workholik, který je přesvědčený, že blondýnky mají hlavu jen na to, aby měly kde nosit klobouk!
Historická romance25 Z Suzanne Barclayová (Barclay, Suzanne)HrdinaSimon z Blackstone se vrací z křižácké výpravy s jedinou myšlenkou - pomstít se svému otci biskupu Thurstanovi. Věci se ovšem vyvinou tak, že je hned druhý den obžalován z biskupovy vraždy. Druhou obžalovanou je Linnet, mladá a půvabná lékárnice, v níž Simon brzy nalézá zalíbení. Linnet však vůči němu cítí vinu. Dokáže jí Simon odpustit, co před ním zatajila?
Sladká romance81 F AAnne Petersová (Peters, Anne)Zlomené srdceHally žije sama a škola a její studenti jí jsou vším. Proto není divu, že se snaží pomoci Michaelu Parkerovi, ovdovělému otci studentky Cory, která se nemůže vyrovnat se smrtí své matky. Hally si náhle uvědomí, že ji nezajímají jen problémy Cory!
Sladká romance82 J ALaura Martinová (Martin, Laura)Osudné setkáníOlivia Hamiltonová by si nikdy nepomyslela, že první noc ve svém novém domově stráví v náručí naprosto neznámého muže. Jake Savage byl však tak neodolatelný, že se do něj Olivia zamilovala na první pohled. Teď je ale na ní, aby Jakea přesvědčila, že i ona je pro něj ta pravá!
Galerie romance43 T Day Leclaireová (Leclaire, Day)Ženich na zkouškuJejí rodina se jí tak usilovně snaží najít manžela, že toho už Hanna má dost. A tak se podvolí zúčastnit se bálu, kde si nezadaní hledají svého partnera na celý život. A co čert nechce, právě tam potkává Marca, muže, který jako by byl odpovědí na všechny touhy jejího srdce i duše...
Galerie romance44 U Marie Ferrarella (Ferrarella, Marie)Jeden a jedna rovná se svatbaŽe bude Lance Reed pořádně tvrdý oříšek, to poznává vřelá a přátelská Melanie na první pohled. Zároveň však ví, že pod tvrdou a nepřístupnou skořápkou skrývá citlivé a věrné srdce!
Desire385 K Amy J. Fetzerová (Fetzer, Amy J.)Hra na manželeMilionář Alexander Donahue vydražil na benefičním večeru krásnou hostesku Madison Holtovou. Okouzlen jejím šarmem pochopil, že jen ona mu může pomoci splnit slib, který kdysi dal svému otci. Má to však háček. Madison musí předstírat, že je Alexovou manželkou. Madison si od předstíraného svazku nic neslibuje, ale její žhavé polibky způsobí, že zapřísáhlý starý mládenec začne snít o životě ve dvou...
Desire386 L Metsy Hingleová (Hingle, Metsy)Tajemné posláníBlake Hunt ztrácí následkem autonehody paměť. Je si jistý jen jednou věcí - zamiloval se do své okouzlující spasitelky - krásné vdovy Josie Waltersové. Jediným klíčem ke zjištění Blakeovy totožnosti je medailónek s tajemným nápisem. Dozví se Josie, co skrývá Blakeova minulost?
Desire387 M Cindy Gerardová (Gerard, Cindy)Co se škádlívá...Clay James a Maddie Branniganová se znají od dětství a neustále spolu bojují. Ale ne nadarmo se říká: Co se škádlívá, rádo se mívá. Bude to platit i v jejich případě?
Desire388 N Lindsay Armstrongová (Armstrong, Lindsay)Neznámý muž za dveřmiV domě Louisy Brownové se náhle objeví cizí muž, který tvrdí, že je přítelem jejího bratra. Richard Moore Louisu velmi přitahuje, a tak se rozhodne zjistit jeho pravou totožnost!
Láska a smích22 X Jacqueline Diamondová (Diamond, Jacqueline)Nevěsta v teniskáchManželská poradkyně Krista Lundová nevěří v předpovědi a vidění, zvlášť když se týkají jejího svůdného nájemce kanceláře, Connora Fallona, a jí samé, oblečené za nevěstu s červenými teniskami na nohou!
Aby si dokázala, jak jsou takové předpovědi nesmyslné, podlehne Connorově nabídce, ať mu pomůže vyřešit jeden případ a odjede s ním do Las Vegas. Jakpak to s ním ale celý víkend vydrží, když je to takový neurvalec a nezodpovědný chlap?
Harlequin Trio1 CH ADiana Palmerová (Palmer, Diana)Nevídaná proměnaMagická přitažlivostGuy Fenton nemá příliš skvělou pověst. A není divu, neboť s tím, co prožil, není lehké se vyrovnat! Ale najednou se objeví novinářka Candy Marshallová která jednou provždy převrátí jeho život naruby!
Harlequin Trio1 CH BDiana Palmerová (Palmer, Diana)Nepřítel, nebo milenec?Magická přitažlivostLuke je prchlivý starý mládenec, který se v žádném případě nehodlá ženit. A Belinda v něm zpočátku nevzbuzuje žádné sympatie! A navíc mu jdou na nervy její neposední svěřenci!
Harlequin Trio1 CH CDiana Palmerová (Palmer, Diana)Dvojí svatbaMagická přitažlivostChris je muž, který nikdy dlouho nevydrží na jednom místě. Ambiciózní reportérka Della stojí před těžkým rozhodnutím: buď se pustí do vzrušujícího dobrodružství a bude ji čekat skvělá kariéra, nebo se nechá zlákat Chrisovou touhou a zasvětí mu celé své srdce... a celý život.
Polibky88 E Rosalie Ashová (Ash, Rosalie)Ideální tátaPolly se po čtyřech letech nečekaně setkává s Markem, a začíná pochybovat, zda udělala dobře, když mu zatajila, že je otcem jejího syna. Je jen otázkou času, kdy na to Marco přijde, a Polly navíc cítí, že tento muž je pro jejího syna ideálním tátou...
Polibky89 Y Miriam MacGregorová (MacGregor, Miriam)Konec starého mládenceRyan Ellison je zapřísáhlý starý mládenec, který se jednou provždy zřekl žen. A právě k němu má Judy Arledgeová dovést na prázdniny malého Robina, o němž předpokládá, že je to jeho syn.
Velice brzy je však zmatena: jak je možné, že tak skvělý a charakterní muž až dosud neprojevil o syna zájem?
Desire na přání79 O Peggy Morelandová (Moreland, Peggy)Nevyhnutelná svatbaBrett Sinclair, ředitel obchodní společnosti, nestojí o dědictví svého dědy, kterého nikdy v životě neviděl. Ale to by se v jeho životě nesměla objevit půvabná a mladá Gayla, která se o dědečka do poslední chvilky starala. Ta je rozhodnutá přesvědčit Bretta, že poslední vůle není tak pochybná, jak se na první pohled zdá!
Desire na přání80 P Alexandra Sellersová (Sellers, Alexandra)Šejkovo pokušeníŠejk Arash Khosravi a jeho dávná přítelkyně ze školy Lana Holdingová uvíznou nečekaně ve sněhové bouři v horách. Jaké štěstí, že nedaleko je Arashovo sídlo, sice poškozené nedávnou válkou, ale částečně obyvatelné. Lana se tak konečně seznámí s jeho tolik opěvovanou zemí!

Počet zobrazených záznamů: 23

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3416
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace