Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 11/2005

Zobrazuji informace o produkci 11 / 2005


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance693 A Leigh Michaelsová (Michaels, Leigh)Akce nevěstaMacey Phillipsová je víc než překvapena návrhem pohledného milionáře Dereka McConnella, aby mu pomohla vybrat ze seznamu žen vhodnou manželku. Nakonec souhlasí, že kandidátky ohodnotí a předloží mu tři jména, z nichž si Derek tu pravou zvolí sám. Macey se ale nelíbí chování potenciálních manželek, kterým jde pouze o Derekovy peníze. Netuší, že po společně stráveném týdnu Derek už má jméno vybrané: Macey Phillipsová.
Romance694 B Margaret Wayová (Way, Margaret)Australský ženichChristine se vrací do rodného městečka na pohřeb své babičky. Setkává se zde se svou velkou a jedinou láskou, Mitchem Claydonem, kterého před lety musela opustit. Mitch, přestože ho Christine stále silně přitahuje a v hloubi duše ji miluje, je vůči ní zahořklý a nemůže překonat křivdu jejího odchodu. Ale jejich vzájemná láska je natolik horoucí, že jí ani jeden nemůže odolat!
Romance695 C DeAnna Talcottová (Talcott, DeAnna)Náhradní snoubenkaLord Brett Hamilton se ocitl v úzkých: rodiče ho chtějí oženit s dívkou, kterou nemiluje, ale která vyhovuje jeho společenskému postavení! Nezbývá mu nic jiného než požádat kolegyni Sunny Robinsonovou, aby sehrála roli jeho snoubenky. Po čase stráveném společně si však oba uvědomují, že jejich dobře hrané role jsou skutečné a život bez toho druhého si nedovedou představit!
Romance696 D Liz Fieldingová (Fielding, Liz)Láska mezi květinamiPři sbírání ostružin v zarostlé a opuštěné zahradě Kay Lovellovou políbí přitažlivý cizinec, z něhož se nakonec vyklube dávno ztracený majitel zahrady. A protože se Dominik dosud nevzpamatoval ze ztráty své ženy, rozhodne se Kay, že mu pomůže překonat smutek. Nakonec se však jejich úlohy obrátí, a je to právě Kay, kterou Dominik zachraňuje před její vlastní minulostí…
Romance Duo697 T AJodi Dawsonová (Dawson, Jodi)Zázračný potomekFaith Kincaidová se dostala do nesnází: je těhotná a navíc musí dostát závěti své sestry a přestěhovat se na ranč Nicka Harrisona. Jeden druhého zpočátku nemůže vystát, ale po čase Nick zjistí, že touží křehkou a přitažlivou Faith i jejího nenarozeného potomka ochraňovat.
Romance Duo697 T BCara Colterová (Colter, Cara)Šestero zásadJ.D.Turner nedovolí, aby si Tally vybrala manžela, aniž by pochopila, jak by měl vztah mezi mužem a ženou skutečně fungovat. Obzvláště když tato nevinná kráska vychovává jeho malého syna, o němž po několik let nevěděl! Musí Tally ukázat, jak má opravdový život a láska vypadat!
Historická romance143 W Elizabeth Rollsová (Rolls, Elizabeth)Věrný zhýralecMarcus, hrabě Rutheford je znám po celé londýnské společnosti jako zpustlík a zhýralec. Když se však setká se slečnou Meg Fellowesovou, prokáže se jeho vrozená čest. Aby neposkvrnil pověst této osudem pronásledované dívky, vezme si ji za manželku. Ovšem lásku jí přísahat nedokáže.
Dokáže Meg žít ve svazku bez lásky, zvlášť když ona sama tuší, že se do Marca beznadějně zamilovala?
Historická romance144 Z ANicola Cornicková (Cornick, Nicola)V náruči prostopášníkaNevěsty s korunkouThea Shawová uteče od oltáře svému nastávajícímu, kterého nemiluje, neboť nedokáže strávit celý život bez lásky a vášně. A vletí do náruče Jackovi, markýzi z Merlinu, který je znám jako proslulý nemrava a sukničkář…
Historická romance144 Z BGayle Wilsonová (Wilson, Gayle)Má milá ozvěnoNevěsty s korunkouArabella Simmonsová se nestačí divit, když jí její zaměstnavatel hrabě Huntingdon, který v pyrenejské válce přišel o zrak, nabídne manželství. Ale nedělá si žádné velké iluze - pro něj to je pouze manželství z rozumu…
Sladký život15 X Julia Jamesová (James, Julia)Toskánská příhodaMagda nepoznala ani otce, ani matku, bez otce vyrůstá i malý Benji, její syn. Když jí nabídne sňatek bohatý italský podnikatel Raffaelo, je ochotna smířit se s fingovaným svazkem, který Raffaelo potřebuje, aby mohl převzít rodinnou firmu, protože odměna za půlroční manželství má být více než lákavá - úplná nezávislost a bohatství. Magda ale netuší, že to, co v jejím srdci vzklíčí, daleko přeroste rámec původní obchodní smlouvy s Raffaelem!
Sladký život16 Y Catherine Georgeová (George, Catherine)Apartmán nad TemžíZaměstnání pomocnice v domácnosti přišlo Emily jako ideální. Měla při něm dost času na psaní svého vysněného románu. Problém nastal, když ji jednoho dne její zaměstnavatel, svobodný bankéř z londýnské City, přistihl, že jeho byt používá jako pracovnu. Lucas nepůsobil v první chvíli jako princ z pohádky. Vrátil se z práce s pocitem, že je na smrt nemocný. Jeho Popelka však dokázala najít lék nejen na jeho tělo zchvácené chřipkou, ale i na jeho opuštěnou duši.
Desire694 K Anne Marie Winstonová (Winston, Anne Marie)Zakázaná láskaSelene Van Gelderová se nemohla zamilovat do méně vhodného muže, ale láska si nevybírá. Její srdce uloupil Adam, nejmladší syn senátorského kandidáta Abeho Danfortha. Oba věděli, že otec ani jednoho z nich by jejich vztah neschvaloval, a proto se rozhodli do voleb scházet potají. Pak však situaci zkomplikovala bulvární média a jejich láska musela projít nelehkou zkouškou ohněm…
Desire695 L Michelle Celmerová (Celmer, Michelle)Dlouhé čekáníKdyž se milionář Matt Conway vrátil po jedenácti letech do městečka Chapel v Michiganu, netušil, že jeho pobyt tam nebude vůbec krátký. Původně tam jen chtěl postavit jednu z mnoha restaurací a setkat se s dávnými přáteli. Nejvíce mu záleželo, aby obnovil staré přátelství s Emily, se kterou si byli dříve tak blízcí. Bohužel se zdálo, že mu Emily stále neodpustila to, že ji před jedenácti letech po noci plné vášně opustil a už se neozval. Přece si nenechá zlomit srdce podruhé!
Desire696 M Eileen Wilksová (Wilks, Eileen)Půlnoční setkáníJistě to byl osud, že když už Bena McClaina potkala ta strašlivá noční autonehoda, že ho nalezla záhadná kráska Seely. Její láska a pozoruhodné léčitelské schopnosti dokázaly zázraky a jejich sblížení bylo nevyhnutelné. Ben se rozhodl spojit svůj život se Seely navždy. Jak to ale bývá, v poháru jejich štěstí byla i kapka jedu - Seely nemohla mít děti. Dala proto Benovi svobodu volby…
Desire697 N Roxanne St. Claireová (Claire, Roxanne St.)Láska ze studentských letColin McGrath nikdy nezapomněl na den, kdy ji v univerzitní knihovně poprvé uviděl. Byla tak krásná a jemu tak vzdálená jako bohyně. Kdyby jen tušil, že i on se Grace líbil! Po deseti letech se setkávají, ale tentokrát jako soupeři, každý se svým architektonickým návrhem a vlastní vizí. Do užšího výběru postoupili právě oni dva, a tak najednou mají spoustu času nejen na práci, ale i na to se sblížit a vyslovit nevyslovené…
Desire Duo698 O AAnnette Broadricková (Broadrick, Annette)Předurčeni osudemUž jako malá holčička Ashley všude rozhlašovala, že až bude větší, vezme si ji Jake Crenshaw za ženu. Běhala za ním jako pejsek a Jake se o ni staral, jako kdyby mu patřila. Pak se ale Jake oženil s jinou a jejich cesty se rozešly. Jak je tedy možné, že když se skoro po deseti letech znovu setkali, zasáhla je vzájemná přitažlivost jako výbuch sopky?
Desire Duo698 O BAnnette Broadricková (Broadrick, Annette)Líbánky v rájiNa svatbě svého bratra se Jared Crenshaw seznámil s Lindsey, dcerou senátora. Oba si byli navzájem sympatičtí, spřátelili se, ale ani jeden z nich zatím nepomýšlel na sňatek. Senátor využil situace a ošklivou intrikou donutil mladé lidi, aby se proti své vůli a bez lásky vzali. Má manželství, které vzniklo za tak nešťastných okolností, nějakou šanci na úspěch?
Special92 G AAna Leighová (Leigh, Ana)LilyVánoce na hranicíchV okamžiku, kdy se Lily rozhodne vrátit z pohraničí na rodný ranč, protože se jí nepodařilo potkat muže svých snů, musí se postarat o tři šerifovy děti, neboť ovdovělý Grady je vážně postřelen. Děti ji milují, ale co na to šerif?
Special92 G BCarolyn Davidsonová (Davidson, Carolyn)Čas AndělůVánoce na hranicíchTřebaže se Honey Bell snaží přesvědčit Zacharyho, že pouze dočasně pečuje o jeho dědečka, ten je přesvědčen, že mladá dívka jde po jejich majetku. Honey Bell je ale skutečně jiná…
Special92 G CKate Bridgesová (Bridges, Kate)Dlouhá cesta domůVánoce na hranicíchLogan Sutcliffe se po dvou letech, kdy byl považován za mrtvého, vrací domů. Ke svému zděšení zjišťuje, že jeho manželka, kterou musel opustit přesně o svatební noci, se mezitím zasnoubila s jiným!
Lékařská romance duo77 R AMarion Lennoxová (Lennox, Marion)V doktorově péčiDoktorka Lizzie Darlingová na cestě do nového zaměstnání porazí autem neznámého muže a způsobí mu těžké zranění nohy.
Když zjistí, že jde o jejího šéfa Harryho McKaye, nezbývá jí nic jiného než se o něj starat a zastoupit ho v nemocnici. Přitom pomalu, ale jistě shledává, že její srdce patří jen a jen nebezpečně přitažlivému Harrymu …
Lékařská romance duo77 R BJessica Matthewsová (Matthews, Jessica)Zachráněný životPřed rokem doktor Galen Stafford zlomil srdce a pošlapal sny Nikki Lawrencové, která ho milovala a milovat nepřestala. Teď se znovu setkávají a okolnostmi jsou přinuceni společně se starat o tříměsíční miminko, které kdosi odložil na pohotovosti. A během péče o novorozeně mezi nimi vznikne pouto, kterému ani jeden nemůže odolat!
Kolekce33 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Okouzlující únosceCassie za tlustými obroučkami brýlí skrývá svou nejistotu a smutek nad tím, že se považuje za ošklivou. Ještě že má alespoň matematické nadání, díky němuž uspěla ve světě mužů - jako návrhářka počítačových her! O to více ji samozřejmě překvapí, když zájem o ni začnou projevovat hned dva atraktivní kolegové z oboru, majitelé dvou konkurenčních firem, Peter a Joel. Může ale Cassie věřit tomu, že se zajímají opravdu o ni, a ne o její firmu? Užuž byla rozhodnuta dát své srdce i ruku Peterovi, když se urostlý a snědý Joel rozhodl získat ji za každou cenu. Doslova za každou!

Počet zobrazených záznamů: 23

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3139
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace