Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 3/2006

Zobrazuji informace o produkci 3 / 2006


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance713 A Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Poslechni své srdceAndrea se svěří svému šéfovi, že musí podstoupit operaci, po níž by už nikdy nemusela mít děti. Je velice překvapena, když jí Gabe navrhne, aby se za něj provdala! Je to bláznivý plán, který nemůže vyjít? Nebo se Gabeovi podaří přesvědčit ji, že každé slovo svého manželského slibu myslel naprosto vážně a že je pro něj už dávno tou vyvolenou a jedinou?
Romance714 B Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Toskánské dědictvíRinaldo a jeho bratr Gino jsou nemile překvapeni závětí svého otce, v níž část jejich majetku patří jakési Angličance Alexandře. A protože ji nemohou vyplatit, zbývá jim jediné: hodit si korunou a vítěz se s ní musí oženit! Alex má raději Gina než jeho stále nabručeného a zamračeného bratra Rinalda, avšak stále ji k němu cosi přitahuje. Zdá se, že Rinaldo nemůže Ginu vystát, ale přesto si začínají pomalu, ale jistě rozumět…
Romance715 C Teresa Southwicková (Southwick, Teresa)Naoko unesenaJordan snila o tom, že se stane princeznou a bude bydlet na zámku. A vypadá to, že se její přání splní. Nejprve byla totiž unesena, a posléze zachráněna! Jejím zachráncem nebyl nikdo jiný než neznámý, pohledný a velmi přitažlivý muž, který bydlí v nádherném paláci a jmenuje se Jonathan Prince Patterson! Teď už Jordan zbývá jediné: přesvědčit Jonathana, že jeho srdce není tak chladné, jak on sám předstírá…
Romance716 D Leigh Michaelsová (Michaels, Leigh)Manžel dohodouSamostatná a soběstačná Erika, ředitelka významné společnosti, je zvyklá se o sebe za všech okolností postarat sama. A najednou zcela nečekaně potřebuje pomoc: sehnat co nejrychleji manžela! Erika považuje za jediného vhodného kandidáta šarmantního Amose Abernathyho. Je přesvědčena, že jen velice promyšlená a detailní písemná dohoda jí zajistí, aby měla toho nejlepšího manžela, jakého kdy může žena dostat!
Romance Duo717 T ANicola Marshová (Marsh, Nicola)Nevěsta z lunaparkuAmber Lawrencová se snaží zachránit otcův lunapark a udělala by pro to cokoliv. Netuší však, že by jí mohl pohledný právník Steve Rockwell navrhnout neobvyklé řešení: poskytne jí peníze na splacení dluhu, ale na oplátku se musí Amber za něho provdat!
Romance Duo717 T BTeresa Carpenterová (Carpenter, Teresa)Neočekávaná svatbaAlex Sullivan udržuje s kolegyní Samanthou Dellovou čistě pracovní vztah. Když se však dlouhonohá blondýnka objeví před jeho domem s batoletem v náruči s tím, že přišla s jeho synem, uvědomuje si, že jeho dosavadní pohodlný život svobodného mládence je v nebezpečí. Samantha ale žádá od sexy tatínka víc než jen prázdný slib. Chce získat jeho srdce.
Historická romance151 W Helen Dicksonová (Dickson, Helen)Zlatý důlEve Somervilleová po smrti svého otce s hrůzou zjišťuje, že podmínkou pro převzetí dědictví je její sňatek s Marcusem Fitzalanem. S jediným mužem na světě, s kterým se už nikdy nechtěla setkat. Před třemi lety ji totiž znemožnil před společností natolik, že ji opustil snoubenec.
Když si ho ale nevezme, výnosný důl připadne jejímu zadluženému bratranci, který se neštítí sebeodpornějších metod, jen aby ji získal pro sebe. Jak se má nešťastná Eve rozhodnout…?
Historická romance152 Z Nicola Cornicková (Cornick, Nicola)Hledá se snoubenecDeborah Strattonová je spořádaná mladá vdova - nebo si to o ní alespoň myslí společnost v Midwinteru, kde žije se svou společnicí. Až na sestru a švagra nikdo nezná její tajemství, kvůli němuž se rozhodla už nikdy nevstoupit do manželství.
Jenom kdyby na ni otec neustále nenaléhal, ať se vrátí domů! Musí si sehnat nějakého snoubence - jen tak naoko ovšem - no, a takový milenec by také nebyl k zahození…
Sladký život23 X Jane Porterová (Porter, Jane)Italova princeznaJak mohla princezna Joelle vědět, že šarmantní Ital, s nímž se seznámila v New Orleansu, je ve skutečnosti jejím snoubencem? Svatbu s ním jí domluvil její dědeček. Kdyby to jenom tušila, rozhodně by se chovala jinak! A určitě by se do muže, s kterým chtěla strávit pouhopouhou jedinou noc, nezamilovávala! A Leo Bogarde, který také nějak zvlášť po svatbě s princeznou netoužil, by zase udělal všechno pro to, aby mu jeho nechtěná snoubenka neukradla srdce…
Sladký život24 Y Cathy Williamsová (Williams, Cathy)Přísná sekretářkaNekonvenční šéf rodinné firmy Curtis měl vždycky rád krásné ženy! V jeho kanceláři vždy musela jedna z nich sedět. To nová sekretářka, přísná Tessa, je především výkonná, samostatná a schopná. Tedy všechno to, co její předchůdkyně v Curtisově firmě nebyly. I přesto, že se snaží si od svého přitažlivého šéfa držet odstup, začíná Curtise stále více zajímat její soukromí… a také to, co Tessa skrývá pod svými střídmými, decentními kostýmky!
Desire712 K Eileen Wilksová (Wilks, Eileen)Odvážný návratDixie se po jedenácti letech vrací na vinice, odkud kdysi utekla před svou velkou láskou Colem. Nedokázala tehdy přijmout, že v jeho světě stojí až na třetím místě, za jeho prací a rodinou. Cole si kolem sebe vybudoval vysokou zeď, za kterou si jen tak někoho nepustil. Měl pocit, že Dixie má nárok na výjimku, ale po jejím odchodu zatrpkl a uzavřel se do sebe. Ani jeden z nich však nedokáže odolat dobrodružství, jakým je vzájemné znovuobjevování…
Desire713 L Dixie Browningová (Browning, Dixie)Plán na láskuDaisy to měla tak dobře vymyšlené! Jestli to nebyl plán na lásku, tak to byl alespoň zaručený plán jak získat spolehlivého a slušného manžela. Daisy už měla samoty až po krk. Jenže do jejích záměrů se nečekaně zamíchal pohledný cizinec, který ovšem svým zjevem a chováním měl k domáckému typu hodně daleko! To vše sděloval Daisy její rozum, její tělo však mělo jiný názor…
Desire Duo714 O ACathleen Galitzová (Galitz, Cathleen)Tajný úkolPohádkově bohatého a krásného lamače ženských srdcí Alexe a nudnou, staropanenskou knihovnici Stephanii svede dohromady Klub džentlmenů, který si vytyčil náročný úkol: usvědčit a dopadnout zločince zapletené do obchodu s dětmi. Alex a Stephanie mají předstírat, že jsou zamilovaní novomanželé toužící po dítěti… Jejich herecké role je natolik pohltí, že je pak pro ně těžké odlišit, co je hra a co skutečnost!
Desire Duo714 O BKristi Goldová (Gold, Kristi)Šejk a rusovláskaŠejkovi Darinu Shakirovi se před osmi lety zhroutil svět, když mu před očima zastřelili snoubenku. Podstoupil výcvik v armádě, vraha zabil, ale není schopen nového citu k ženě. Ani sblížení s Fionou Powersovou při dramatickém zásahu proti zločincům v Las Vegas šejk dlouho nepovažuje za víc než romantickou epizodku…
Special97 G ATerri Brisbinová (Brisbin, Terri)Námitky Lady JoannyRomantické zásnubyO lordu Bradenovi a jeho rodu kolují strašidelné historky. Proč právě Joanna musí být jeho nevěstou? Nikdy! To raději uteče za provdanou sestrou, která jí poskytne útočiště.
Lord Braden si svou snoubenku ale najde a jen tak se jí vzdát nehodlá…
Special97 G BJoanne Rocková (Rock, Joanne)Zásnuby na vysočiněRomantické zásnubyMladé vdově Brenně Kirkpatrickové nezbývá než požádat o pomoc přítele z dětství Gavina Blackburna, jinak se ke svým dětem nedostane. A ona po nich touží tak silně, že souhlasí i s Gavinovou podmínkou, že jí pomůže jen v případě, že se s ním zasnoubí.
Special97 G CMiranda Jarrettová (Jarrett, Miranda)Zasnoubení ve třetím dějstvíRomantické zásnubyLord Ross Howland si najme divadelní společnost, aby sehrála jako svatební dar pro jeho sestru divadelní hru Vítězství lásky. I když on sám věří spíš na vědecké důkazy než na lásku, temperamentní herečka Cordelia má jiný názor…
Lékařská romance duo81 R AFiona McArthurová (McArthur, Fiona)Nebezpečné posláníLékařka Jacinta už v životě leccos zažila, ale to, s čím se setkala v misijní nemocnici na ostrově Nová Guinea, doopravdy nečekala. Věděla předem, že se jedná o nebezpečnou oblast, a také se dostala do situace, kdy se už připravovala na smrt… Co však netušila, bylo to, že nejohroženější bude její srdce, které uchvátil drsně krásný kolega lékař Jonah!
Lékařská romance duo81 R BMeredith Webberová (Webber, Meredith)Lékař srdcíŠpičková sálová sestra Ráchel si až ve velmi kritické situaci uvědomila, že už hodně dlouho byla odtržená od života, od každodenních radostí a bolestí. Teprve nový chirurg v jejich týmu Luca jí připomněl, jak může být život krásný, když člověk nemá strach a skutečně žije. Ráchel zjišťuje, že bez Luca si už svoji budoucnost nedokáže představit.
Kolekce37 U Diana Palmerová (Palmer, Diana)V zápalu vášněMaggie se vzpamatovává z těžkého a bolestného rozvodu. Rozhodne se nalézt klid na ranči Colemanových, kam ji i s dcerou Becky pozvala jejich rodinná přítelkyně Janet. Může zde ale dojít vytoužené pohody, když se bude každý den vídat s Janetiným synem Gabem, mužem, kterého už od dětství milovala? Maggie navíc neví, zda se za Gabeovým odtažitým vztahem k ní skrývá nenávist, nebo potlačovaná láska?

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3639
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace