Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/2012

Zobrazuji informace o produkci 5 / 2012


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance961 A Barbara McMahonová (McMahon, Barbara)Láska v oblacíchAmalia nemá ráda nafoukané bohaté frajírky, život plný večírků a nekonečné zábavy. A už vůbec ne nějaká adrenalinová dobrodružství v horkovzdušném balonu! Takže když dostane nabídku na týdenní let s okouzlujícím podnikatelem Rafaelem, okamžitě ji odmítne. Přesto však kvůli hloupé sázce skončí v koši balonu vysoko nad zemí. A teď neví, zda se má víc bát výšek, nebo Rafaelovy přitažlivosti…
Romance Duo962 T AMargaret Wayová (Way, Margaret)Dívka s tajemstvímCorin je úspěšný mladý muž, který dokáže rozbušit srdce nejedné ženě. Ani Miranda není výjimkou! Tajně ho miluje, ale ví, že jako chudá venkovská dívka se sotva hodí k nejžádanějšímu svobodnému mládenci v Austrálii. Tak proč zrovna ji pozval na romantický výlet do Benátek?
Romance Duo962 T BBarbara Hannayová (Hannay, Barbara)Zamilovaná družičkaPoté, co se Will vrátil do rodného městečka a setkal se se svou dávnou láskou Lucy, nemůže na ni přestat myslet! Když se před deseti lety vydal za dobrodružstvím do světa, říkal si sejde z očí, sejde z mysli… Teď už ale těžko může předstírat, že jsou jen velmi dobří přátelé, když jiskra, která mezi nimi opět přeskočila, lze jen těžko zastírat…
Historická romance340 W Lynna Banningová (Banning, Lynna)Templářova vyvolenáNeohrožený, v mnoha bojích zocelený bojovník a člen rytířského řádu templářů Reynaud už dávno zapomněl, jak příjemné je pobývat ve společnosti krásné ženy. Teprve když se po mnoha letech vrací do Granady, kde vyrůstal společně s Leonor, a setkává se s ní, začíná si uvědomovat nejenom její ženskost, ale i statečné chování.
Do Granady přijíždí splnit své templářské poslání, které mu velí podniknout nebezpečnou cestu, na níž ho k jeho nelibosti doprovází právě Leonor. Každým dnem jsou si však oba mladí lidé stále blíž, každým dnem a každou nocí. Jejich rodící se vzájemná láska by je ale mohla uvrhnout do neštěstí…
Historická romance341 Z Anne Herriesová (Herries, Anne)Navzdory zluAmelia Roystonová si mezi londýnskou smetánkou udělala jméno jako mecenáška chudých dívek, které touží po sňatku. Ve své velkorysosti je ochotna učinit vše, aby se dívkám splnily jejich sny. Sama se však pomalu začíná vzdávat naděje, že i ona jednoho dne zakotví v přístavu manželském.
Ale potom se vrátí hrabě z Ravensheadu a zvrátí celičký její svět. Dokonce ji požádá o ruku, ale co když jde jen o sňatek z rozumu…?

Poslední díl minisérie Sezóna ve městě
Sladký život237 X Lucy Monroeová (Monroe, Lucy)Plná náruč štěstíBěhem deseti let se stal ze Zephyra, chudého řeckého přistěhovalce, milionář, a to jen díky tomu, že nevěděl, co je to oddech. Jediné chvíle, kdy se dokázal uvolnit, byly ty v náruči Piper, návrhářky, která spolupracovala s jeho firmou.
Piper nebyla pouze žena, u níž nacházel slastnou úlevu. Byla i jeho nejlepším přítelem. Přítelkyní "s výhodami", která věděla, kde je její místo. Kdykoliv mohla mít jeho tělo, nikdy ale ne jeho lásku! V tu Zephyr nevěřil.
Jenže stačila chvíle, a Zephyr začal usilovat o to, aby Piper přijala jeho nabídku k sňatku!
Bude ale Piper ochotna vzít si muže, jenž jí řekl, že ji nikdy nebude moci milovat?
Sladký život238 Y Caitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Mezi pařížskou smetánkouTo, co Tárik, vládce pohádkově bohatého pouštního království Núr, potřebuje ze všeho nejvíce, je tlustá čára, kterou by udělal za bouřlivou minulostí. A definitivně se rozloučil s Jessou, dívkou, jež před pěti roky, když studoval v Anglii, k této jeho minulosti neodmyslitelně patřila… A jež ho bez slůvka vysvětlení opustila.
Jenže za minulostí, skrývající neobjasněná tajemství, se tlustá čára udělat nedá!
Proč Jessa Tárika obviňuje a říká, že to on opustil ji? Proč o některých věcech nechce mluvit? Co před ním skrývá i ve chvílích, kdy ho líbá, kdy se s ním utápí ve víru vášně…?
Sladký život Duo86 J AJulia Jamesová (James, Julia)Řecké útočištěZradu, které se na něm před čtyřmi roky Sophie dopustila, Nikos odpustit nemůže! Jenže… Co se s tou křehkou a nevinnou dívkou stalo? Jak došlo k tomu, že klesla tak hluboko? Jak může žít tak, jak žije? Tohle Nikos přece nechtěl!
Sophie sice ví, že Nikosovi ublížila, ale to, jak ublížil on jí, si nechává jenom pro sebe.
A Nikosovi nezbývá než pomalu začít rozplétat předivo čtyři roky starého příběhu…
Sladký život Duo86 J BChristina Hollisová (Hollis, Christina)Francouzský senFrancouzské městečko Malotte, kde Gwen provozovala svou luxusní restauraci, bylo jako sen. A ještě kouzelnějším snem byl hrabě Etienne Moreau… A pro něj byla zase splněním snu ta krásná dívka…!
Sny obvykle končí s ránem, někdy je jim ale souzeno přečkat i drsnou realitu probuzení… Dokáží Gwen a Etienne prožít ten svůj sen spolu?
Desire934 K Jennifer Lewisová (Lewis, Jennifer)Podplacený ženichBree pocházela z jedné z nejbohatších rodin v San Francisku a nemyslela si o sobě, že je bůhvíjaká krasavice. Proto už od mládí trpěla představou, že muži se o ni zajímají jen kvůli jejímu majetku. Když na dobročinném plese poznala atraktivního Gavina, zdálo se, že je to první muž, který ji vidí takovou, jaká je, a právě proto o ni usiluje. Bree se ani neodvažovala doufat, že by se spolu mohli sblížit…

Předposlední díl minisérie Mocní a svobodní
Desire Duo936 L ACatherine Mannová (Mann, Catherine)Nepřípustný skandálKandidátu na senátora Matthewu Landisovi se nestávalo, že by jednal impulzivně. Ale v případě krásné Ashley neudržel svou touhu na uzdě a podlehli vzájemné přitažlivosti. Všeteční novináři však pořídili kompromitující fotografie a Matthew se rozhodl prohlásit Ashley za svou snoubenku, aby ji chránil před skandálem.

2. díl minisérie Bratři Landisovi
Desire Duo936 L BSandra Hyattová (Hyatt, Sandra)Sen o princiAlexia se chystá na odjezd do ostrovního království San Philippe, kde by se měla zasnoubit s Adamem Marconim, následníkem trůnu. Už od svých osmi let o Adamovi sní a myslí si, že je pro ni ten pravý. Osud si s ní však zahrál, vůči následníkovi trůnu zůstává její srdce tiché, avšak v přítomnosti jeho mladšího bratra běží jako o překot.
Desire Duo935 O AMaureen Childová (Child, Maureen)Poslední samotářTypická městská dívka Daisy Saxonová se jednoho dne rozhodla nechat město za zády a vydat se do hor za člověkem, jehož nikdy neviděla. A navíc proto, aby s ním počala dítě. Netušila však, že obstát v očích Jericha Kinga nebude vůbec jednoduché a že ji nakonec tento vlk samotář pořádně zamotá hlavu a uchvátí i její srdce.
Desire Duo935 O BDay Leclaireová (Leclaire, Day)Prokletí láskyDvě staré dámy se smluví, že by měly spojit svá vnoučata - Luca a Téu, protože si již v jejich dětství všimly, že projevují známky Inferna - krásného prokletí klanu Danteů, které je vždy zárukou trvalé a hluboké lásky. Luc i Téa se však možnosti, že by něco tak směšného jako Inferno mohlo existovat, zuby nehty brání.

5. díl minisérie Dědictví Danteových
Special na přání191 G APatricia Forsytheová (Forsythe, Patricia)Princezna a její ochránceAnna je korunní princeznou malého království Inbourg. Protože právě teď hrozí jí a malému Jean Louisovi nebezpečí únosu, objevuje se po jejím boku osobní strážce Reeve. Ten si je moc dobře vědom, že se s krásnou princeznou nesmí za žádnou cenu zaplést…
Special na přání191 G BLisa Jacksonová (Jackson, Lisa)Velké tajemstvíNovinářka Randi by se nejraději probudila a zjistila, že několik posledních měsíců byl jen ošklivý sen. Ale realita je jiná. Někdo jí usiluje o život a ohrožuje nejen ji, ale i jejího synka a dokonce i její bratry a jejich rodiny. Randiin osobní strážce Kurt ji snad před šíleným útočníkem ochrání, zabránit tomu, aby vášnivá Randi ztratila rozum i srdce, ale nedokáže!
Special na přání192 H ADarcy Maguireová (Maguire, Darcy)Aférka na lodiZa týden už bude Cassie stát před oltářem se svým vyvoleným! Teď ale její život převrátil naruby Matt, v jehož kabině na lodi se probudila po večírku na rozloučenou se svobodou. Co to má všechno znamenat? Cassie má jen pár dní na to, aby všemu přišla na kloub…
Special na přání192 H BLee Wilkinsonová (Wilkinson, Lee)Ryanova pomstaPřed lety se Ryan zamiloval do dívky na obraze známém jako Středeční dítě. Když se seznámil s Virginií, která své matce pro tento obraz seděla modelem, propadl zcela touze po ní! A Virginia jeho lásku opětovala! Proč tedy náhle, dva dny před svatbou, od Ryana utekla z New Yorku do Londýna, kde se usadila pod falešným jménem?

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1914
Denní počet: 1
Počítáno od: 20.05.2012

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace