Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/2013

Zobrazuji informace o produkci 6 / 2013


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance987 A Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Vábení pouštěLauren se rozhodla navštívit Nafudskou poušť, kde její babička našla své štěstí a kde leží kořeny jejich rodiny. Ocitá se však v písečné bouři a jejím zachráncem je pohledný cizinec… Princ Rašád tuší, že okouzlující Američanka, jíž pomohl, něco skrývá - musí se jí přiblížit a přijít jejímu tajemství na kloub. Nečeká však, že mu Lauren učaruje… Úžasná noc v Arábii, kterou spolu stráví, odhalí pravdu. Nebude ale budoucnost pro Lauren a jejího prince jen fatou morganou?
Romance988 B Barbara McMahonová (McMahon, Barbara)Báječné létoNadějná houslistka Angelika už má dost hektického života v New Yorku, a proto se rozhodne žít na čas v malém městečku v Kentucky, kde se může věnovat svému koníčku - lidové hudbě. Netuší však, že tu propadne nejen kouzlu přírody, ale i neodolatelnému sochaři Kirkovi. Je pro ni stále těžší odolávat jeho čokoládově hnědým očím, jež v její duši vyvolávají pocit naprosté harmonie. Ví však, že se bude muset rozhodnout: je lepší dát přednost rozumu, nebo srdci?
Historická romance366 W Carole Mortimerová (Mortimer, Carole)Dáma služkouKdyž lady Elizabeth Copelandová uteče z domova, aby se vyhnula nechtěným zásnubám, přijme kvůli utajení úlohu společnice postarší dámy. A tuto masku si nesmí sejmout ani ve chvíli, kdy dostane za úkol starat se o zaměstnavatelčina zraněného synovce - který je shodou okolností nejpohlednějším mužem, jakého kdy spatřila…
Elizabeth touží odhodit nudný úbor služebné Betsy a ukázat, že jí v žilách koluje stejně modrá krev jako šviháckému Nathanielovi. To si ovšem nemůže dovolit, ledaže by Nathaniel její tajemství prohlédl a přiměl ji vyjít s pravdou ven…

(Závěr minisérie Sestry Copelandovy)
Historická romance367 Z Anne Herriesová (Herries, Anne)Láska s chutí OrientuKdyž zajmou Harriet Sefton-Jonesovou piráti, ocitne se spolu se svou sestřenicí na trhu otroků. Tam je koupí Angličan ve službách mocného chalífa - krásná a mladá sestřenice se má stát první manželkou prince a Harriet jako pouhý přívažek má skončit v chalífově harému.
Kásim býval anglický šlechtic, ale teď věrně slouží svému pánovi. Proto nedbá na Harrietiny prosby, aby se mohly vykoupit a navrátit se do Anglie. Nebo že by měl s Harriet jiné úmysly…?
Sladký život263 X Kim Lawrenceová (Lawrence, Kim)Zrzka a byznysmenProtivná zrzka! Ale i po čertech přitažlivá zrzka! Shodou okolností ale také dcera muže, jehož firmu se právě rozhodl zlikvidovat. Takže z toho, jak to mezi ním a tou dívkou s kaštanovými vlasy zajiskřilo, nic být nemůže…! Ledaže by…
Že má její otec dluhy, Libby netušila. Vždycky si myslela, že se firmě vede dobře a otec se prostě jenom více věnuje rodině, protože se o podnik starat nemusí. Že se má vše změnit, jí vyrazilo dech. A že za to může ten přitažlivý Španěl, Rafael, který se kvůli ní málem vyboural… Muž, který přišel s nečekanou nabídkou!
Sladký život264 Y Sara Cravenová (Craven, Sara)Žena ze stínůKdyž se v Elliině pokoji v noci objevil ten neznámý - především však nahý! - muž, byl to pro ni šok. Ještě více ji vyvedlo z míry, když zjistila, kdo za to může. A že z pasti, do níž se chytila, není úniku!
Život, jehož si italský hrabě Angelo užíval, neměl chybu. A za nic by ho neměnil! Rozhodně však nepočítal s tím, že se stane obětí pletichy jedné zhrzené milenky a skončí s nechtěnou snoubenkou na krku. A nejenom to! Že se nechtěná snoubenka dokonce promění v nemilovanou manželku…
A že bude tak těžké ji přesvědčit, že manželství s ním vůbec nemusí být utrpení!
Sladký život Duo104 I ATrish Moreyová (Morey, Trish)Dar z neznámaTen telefonát byl zlý sen! Milionáři Dominikovi se plní to, po čem v minulosti toužil snad vůbec ze všeho nejvíce, ale jak…?! Má se stát otcem, přestože manželku pochoval. Ale k tomu si musí uvázat na krk tu příšernou ženskou!
Angela nosí pod srdcem dítě, je tu ale jeden problém… Její manžel, tedy spíše už bývalý, není jeho otcem. A ona není jeho matkou!
Teď to ještě vysvětlit skutečnému otci dítěte!
Sladký život Duo104 I BAimee Carsonová (Carson, Aimee)Vítězný závodHrubý, hlučný, živočišný… Tak by Jessica popsala bývalého automobilového závodníka Cuttera. S jeho světem neměla nikdy nic společného. Až na to, že ji Cutter od prvního okamžiku přitahuje. A také až na to, že od něj potřebuje pomoc!
To Cutter si nic nenamlouvá. Jessica je přesně to, co má rád, a ví, opravdu ví, že spolu skončí v posteli. Jednou, dvakrát, desetkrát… ale nic víc!
Zmýlil se…
Sladký život Duo105 J AKate Hewittová (Hewitt, Kate)Lvice salonůPro lvici salonů Zoe je těžké naučit se chápat, že už není středem pozornosti. A že to, co považuje za křivdu, pro většinu lidí neznamená vůbec nic!
Max prožívá své nejtěžší chvíle. Budoucnost, kterou před sebou vidí – zatím ještě vidí! – je temná a bezútěšná. Rozhodně se nikomu neuváže na krk jako nemohoucí mrzák.
Jednu noc vášně s dívkou, která s ním z té party tak ochotně odešla, si přece ale zaslouží! (Další příběh o dcerách Balfourových vyjde v srpnu)
Sladký život Duo105 J BCaitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Magnátova snoubenkaBecca by nejradši své snobské příbuzné už nikdy neviděla. Obrali ji o dědictví po matce a dívají se na ni, jako by byla méněcenná. Jenže tu je její sestra. Pro ni ty peníze potřebuje!
Kdyby záleželo na Theovi, o setkání s Bekkou by rozhodně nestál. Když však jeho zaměstnavatel a její strýc prohlásil, že pro to, aby se stal jeho budoucím společníkem, ji musí přesvědčit ke spolupráci, nezbývá mu než souhlasit!
Desire973 K Robyn Gradyová (Grady, Robyn)Zapomenutá vášeňKdo by si nepřál vrátit se v čase a napravit, co v minulosti pokazil? Laura a Samuel Bishopovi dostali druhou šanci obnovit své manželství. Když se totiž Laura po úrazu hlavy v nemocnici probrala, z paměti jí zmizely poslední dva roky. Domnívala se tedy, že je právě tři měsíce vdaná za muže svých snů a jejich vztah je naplněný nejen oboustrannou láskou, ale i vášnivostí, která je spojuje jako žhavý magnet…
Desire Duo975 L ASandra Hyattová (Hyatt, Sandra)Překotná svatbaKdyž ctižádostivý milionář Max Preston zjistí, že za očerňováním společnosti, pro kterou pracuje, stojí jeho bývalá milenka Gillian, je zlostí bez sebe. Netuší, že ho čeká další šokující odhalení. Gillian mu zatajila, že s ním má syna. Dá jí ultimátum – buď sňatek, nebo o synka přijde. Po překotné svatbě v Las Vegas se ukáže, že jejich vášeň je stejně silná jako dřív. Manželství a rodina je však velké sousto i pro takového magnáta, jakým je Max…
Desire Duo975 L BKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Vítaný románekByznys udělal z Justina Sterna zapřisáhlého starého mládence. Ale stačil jediný pohled na Selenu Gonzalesovou, a okamžitě vzplál. S manželstvím pro svou budoucnost nepočítal, to ne… ale románek? Ten by byl vítaný.
Ani Selena se po špatné zkušenosti s láskou nechce vázat, a tak spolu uzavřou dohodu, že si dopřejí krátký prázdninový flirt. Oba věří, že dokážou svá srdce uhlídat.
Desire Duo974 O APaula Roeová (Roe, Paula)Svůdná asistentkaZac Prescott pracuje dlouhé hodiny, protože si to žádá jeho velká firma. Naštěstí má výkonnou asistentku Emily, která z jeho práce dokáže udělat snesitelnou záležitost. Jejich vztah je naprosto profesionální - dokud jednoho večera nemusí Emily zachránit Zaka z nepříjemné situace. A dokud on nevyužije příležitosti a nezačne ji vášnivě líbat…
Desire Duo974 O BEmilie Roseová (Rose, Emilie)Francouzský milenecUrozený miliardář Xavier Alexandre má vše: bohatství, slávu a lásku krásné americké jezdkyně Megan. Má však také tajemství, dávnou chybu svého otce, kterou musí napravit. Když Megan její neodolatelný francouzský milenec oznámí, co je nucen udělat, aby očistil jméno rodiny, je jasné, že jejich rozchod je nevyhnutelný. Dokáže Xavier spolknout svou pýchu, aby Megan získal zpět?
Zlatá kolekce18 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Výhra na celý životLaura je jediná vhodná kandidátka na osobní asistentku, a tak ruskému magnátu Vasiliji Děmidovovi nezbývá nic jiného než ji přijmout. Je však až příliš podezíravý, než aby důvěřoval ženě - zvláště s tak pochybnou pověstí.
Laura práci nutně potřebuje a ví, že musí na svého chladného a nevlídného šéfa nějak zapůsobit. Avšak neděsí ji jeho bezohlednost a rezervovanost, ale spíš to, jak ji přitahuje! A když se ocitne ve velkém nebezpečí, zjišťuje, že je Vasilijovi vydána na milost a nemilost.
Special na přání217 G ACatherine Georgeová (George, Catherine)Prázdniny v BenátkáchAngličanka Laura přijíždí na krátkou dovolenou do Benátek. Na letišti ji očekává pohledný Domenico, muž, o němž Laura netuší, že je spolumajitelem řetězce hotelů. Ti dva si na první pohled do oka rozhodně nepadnou. To se ale rychle změní…
Special na přání217 G BElizabeth Harbisonová (Harbison, Elizabeth)Princezna na dovolenéPrincezna Teresa z Corsarie netouží po ničem jiném než po klidu. Už ji unavuje neustále se chovat podle protokolu, ráda by žila svůj vlastní život. A tak ji jednoho dne napadne, že si vezme dovolenou a odjede neznámo kam. Cestou se jí však stane nehoda a Tess zachrání mladý a přitažlivý doktor…
Special na přání218 H AHelen Brooksová (Brooks, Helen)Domluvený sňatekCandy si nebyla moc jistá, proč ji Quinn požádal o ruku s tím, že svatba bude pro oba výhodná. Strýc Xavier sice Quinna poprosil, aby na Candy po těžké nehodě dohlížel, ale manželství je snad trochu příliš… Navíc Quinn vůbec nevypadá jako někdo, kdo by se chtěl za každou cenu ženit. Co tedy stojí za jeho nabídkou?
Special na přání218 H BSara Cravenová (Craven, Sara)Svatba místo pravdyAngličanka Kate zjistí několik měsíců po svatbě, že pro jejího řeckého manžela Michalise byla svatba jenom hrou, jakou nikdy nebral vážně. Jinak se přece všechny ty události, které Kate na ostrově v Jónském moři zažije, vysvětlit nedají! Co se Kate dozví, když se do Řecka z Anglie, kam od manžela utekla, ještě jednou vrátí?

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1661
Denní počet: 1
Počítáno od: 23.06.2013

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace