Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/2014

Zobrazuji informace o produkci 5 / 2014


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance388 W Annie Burrowsová (Burrows, Annie)Aféry a zásnubyRichard, lord Ledbury, je zkušený voják, ovšem když si má najít vhodnou nevěstu, zjišťuje, že to bude velký problém. Po smrti bratra se musí ujmout panství a uznává, že bez vhodné manželky to nepůjde.
Lady Jayne Chilcottová je poslána do Londýna za podobným účelem – najít si vhodného urozeného manžela. Ona však o žádného nestojí.
Když se ti dva potkají, začíná mezi nimi podivná hra, o jejímž konci se žádnému z nich zpočátku ani nesní…
Historická romance389 Z Margaret McPhee (McPhee, Margaret)Milenkou markýzeMarkýz Razeby, urozený příslušník londýnské smetánky, a Alice Sweetlyová, herečka s pochybnou minulostí, prožívají vášnivý milenecký poměr. Oba však vědí, že jejich vztah je dočasný. Markýz Razeby si totiž musí najít vhodnou, dostatečně urozenou manželku, která by mu zajistila potomka a dědice rodu Razebyů. Když se rozejdou, oba předstírají, že vztah, v němž šlo podle původní dohody jen o sex, je pro ně minulostí, kdykoliv se však potkají, jiskření mezi nimi je tak silné, že mu jen těžko odolávají.

(Závěrečná část minisérie Zkrocení divoši)
Sladký život285 X Emma Darcyová (Darcy, Emma)Vinice na SantoriniByla to dokonalá řecká svatba… A nevěstina družička Tina a ženichův svědek Ari byli možná ještě pěknější pár než ti dva, kvůli nimž se to všechno vlastně konalo!
Jenže kromě nich dvou nikdo nevěděl, že už se znají. A to pěkných pár roků. A že usmívající se družička má na krku nůž, protože ji družba požádal, ne nařídil jí, aby se za něj taky provdala. A že přestože by Tina dala do ohně ruku za to, aby její život zůstal takový, jaký byl až doposud, chápe, že tohle přání se jí nesplní…
Živočišný Řek Ari ví, že té křehké Australance ublížil, a je rozhodnutý to napravit. Ať ona bude chtít, nebo ne!
Sladký život286 Y Sarah Morganová (Morgan, Sarah)Sicilská nenávistJejich setkání tenkrát té hrůzně krásné noci bylo, jako by se střetly dva požáry… A zůstalo po nich spáleniště…
Pro Fiu je bolestná jakákoliv vzpomínka na Santa, mladšího syna mocné a bohaté sicilské rodiny Ferrarových. Její rodina se s Ferrarovými nenáviděla snad odjakživa, před pěti roky však mezi ně vstoupila smrt… Smrt, současně ale i nový život. Ve tváři syna totiž Fia vidí Santovy rysy!
Santo cítí vůči své krásné sousedce vinu za to, co se tenkrát stalo, když však zjistí, co před ním čtyři roky tají, promění se ten pocit v nenávist. Ve vášnivou nenávist ještě hlubší, než je ta, jež panuje mezi oběma rodinami.
Z nenávisti se zrodí vášeň… V co se ale může proměnit vášeň?
Sladký život Duo126 I AAimee Carsonová (Carson, Aimee)Agent z MiamiPro Carly je boj s Hunterem věcí cti. Možná i proto, že jeden takový rozchod přes mobil sama zažila, považuje jeho mobilní aplikaci určenou k usnadnění rozchodů za nemorální… Chce, aby ji Hunter stáhl z trhu a veřejně se omluvil.
S tou protivnou novinářkou by Hunter, bývalý agent FBI a odborník na bezpečnost počítačových sítí, nejradši neměl vůbec nic společného. Jenomže zbavit se jí je skoro nemožné! Tím spíše, že část jeho já chce něco úplně jiného než se jí zbavovat!
Sladký život Duo126 I BKate Hardyová (Hardy, Kate)Marketingová hvězdaZe všech obchodních domů na světě vešla právě do jeho!
Před deseti roky Jordan Alexandru miloval, zradila ho ale a opustila. Teď se jmenuje jinak a uchází se u něj o místo vedoucí marketingu…
Zrovna Jordan má být jejím šéfem!
Kdyby Alex věděla, s kým se setká, nikdy by na konkurz nechodila! Jordan jí ublížil jako nikdo a celý život se jí kvůli němu zhroutil!
Sladký život Duo127 J AJennifer Lewisová (Lewis, Jennifer)Popelka z Long IslanduPátrání po úlomku tři sta let starého skotského poháru svede dohromady příslušníka té nejvyšší americké společnosti Sinclaira s Annií - se ženou, kterou zná už řadu let… jako svou hospodyni!
Rozdílnost jejich postavení jim sice nepřeje společnou budoucnost, ale to, co je k sobě přitahuje, je silnější! Až na to, že si Sinclair myslí, že on není pro Annii ten vhodný muž. Nezbývá jí než vše vzít do vlastních rukou!
Sladký život Duo127 J BMaxine Sullivanová (Sullivan, Maxine)Australská šarádaItalsko-australský voňavkářský magnát Alex ultimáta nemá rád! Když se nakonec rozhodne jedno přece jenom přijmout, ví, že to bude podle něj! Sice souhlasí s požadavkem svého otce, že se ožení, jen on sám ale ví, jak to bude doopravdy! A jeho "vyvolená", módní návrhářka Olivia chápe, že je to všechno jenom jako…
Alexe čeká hořkosladké poznání - Olivia pro něj totiž přestane být jen "koupenou" manželkou s krásným tělem… A on najednou neví, co s tím!
Desire1006 K Tessa Radleyová (Radley, Tessa)Flirt s cizincemPo osudovém setkání na sestřině svatbě se vždy poslušná a vzorná Laurel Kincaidová vydává na vášnivou eskapádu do Las Vegas. Příliš dlouho žila tak, jak žádala rodina, a zapomínala sama na sebe. Byl to nádherný útěk od všednosti s neodolatelným a exotickým Rakinem Abdalláhem. Tak nádherný, že souhlasila s dočasným manželstvím, které mělo Rakinovi zajistit dědictví a postavení v rodinné firmě…
Desire Duo1008 L AKathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Manželství na odpisBria byla zklamaná a neviděla jiné východisko než rozvod. Už scházel jen manželův souhlas, když vtom zasáhla vyšší moc. Sam si po střetu s býkem nepamatoval z posledních šesti měsíců vůbec nic. Netušil, že ho manželka opustila a jejich manželství je v troskách. Najde Bria odvahu a dá jejich vztahu druhou šanci?
Desire Duo1008 L BEmily McKayová (McKay, Emily)Dávná tajemstvíPro Sydney je románek s milionářským synkem Griffinem Cainem jen nezávazným flirtem - ale jen do té chvíle, než se stane jejím šéfem. Zjistí, že pod maskou lehkomyslného plejboje, s nímž je snadné se rozejít, se skrývá skutečný muž, který ví, co je zodpovědnost i soucit. A od obdivu je jen krůček k opravdové lásce, obzvlášť když Griffin je také skvělý milenec…
Desire Duo1007 O AAnn Majorová (Major, Ann)Cesta za slávouKdyž se v devatenácti Zach bezhlavě zamiloval do mladičké Summer, nemohlo z toho vzejít nic dobrého. Zach málem skončil ve vězení a Summer z jejich malého města zmizela bez ohlédnutí. Po patnácti letech slavila Summer úspěchy na Broadwayi i před filmovými kamerami, ale osamělá se cítila skoro stejně jako v šestnácti po rozchodu se Zachem. Ze Zacha se stal úspěšný byznysmen, ale i jeho city byly vyhaslé. Co vzejde z jejich setkání?
Desire Duo1007 O BMaureen Childová (Child, Maureen)Odsouzená k rozkošiPomsta může někdy být opravdu sladká… Vzala si ho. Využila a opustila. Pět let čekal Rico King na to, aby se mohl Terese pomstít. Teď ji má přesně tam, kde chtěl. Ve svém hotelu na malém ostrově, z něhož není úniku. Ve své posteli. Pro Teresu je jeho trest spíš sladkým mučením. Mnohem víc ji trápí to, že bude muset lásku svého života znovu opustit…
Zlatá kolekce29 U Nalini Singhová (Singh, Nalini)Probuzená vášeňDokud Charlotte nepotkala šarmantního Francouze Alexandra Drupreeho, měla pocit, že nikam nepatří. Plachá dívka brzy podlehla jeho kouzlu. Alexander jako kdyby vystoupil ze stránek jejího tajného deníku, kam si zapisovala své představy o ideálním milenci. Jako by znal všechny její skryté touhy, sny… jako by byl stvořený jen pro její potěšení.
Ona sama ho fascinovala směsicí krásy, plachosti, nevinnosti a skryté vášně. Alexandrovi dělalo neskutečné potěšení užívat si spolu s ní právě probuzené smyslnosti. Avšak jeho temná minulost mu bránila otevřít Charlottě své srdce. Aby si získal její důvěru, nezbývalo mu nic jiného než dál lhát…
Special na přání239 G AMetsy Hingleová (Hingle, Metsy)Jako Romeo a JulieLásce Marie a Stevena brání staré nepřátelství mezi jejich rodinami a kletba, kterou téměř před sedmdesáti lety vyřkla Stevenova tetička. Maria však otěhotněla a musí volit mezi Stevenem a oddaností ke své rodině. Překoná jejich láska všechny nástrahy a podaří se milencům smířit obě rodiny?
Special na přání239 G BKate Walkerová (Walker, Kate)V moci AfrodityAndreas se na svém soukromém ostrově v Řecku zotavuje z ošklivé nehody, při níž utrpěl částečnou ztrátu paměti. Vzpomíná si ale na vášnivý vztah s krásnou Rebeccou…
Rebecca se k Andreasovi vrátila jedině proto, že ji o to požádal. Musí před ním ale skrývat pravdu. Co by se stalo, kdyby si vybavil, jak ji před svatební nocí bez vysvětlení vyhodil ze svého domu?
Special na přání240 H AEmilie Roseová (Rose, Emilie)Princova ležMadeline přijela do Monaka, aby se jako družička zúčastnila svatby své přítelkyně. Ovšem předsvatební shon jí hořce připomínal vlastní neuskutečněný sňatek. Co ji mohlo potkat lepšího než letní flirt s oslnivým Dominikem, v jehož náručí si připadala jako princezna?
Special na přání240 H BBarbara McMahonová (McMahon, Barbara)Mezi povinností a láskouClarissa přijíždí do Ameriky přesvědčit prince Jean-Antoinea LeBlanca, aby se vrátil do království Marique jako následník a dědic trůnu. Avšak muž, kterého nachází v Los Angeles, nejenže o nabízené dědictví nestojí, ale navíc stále ještě zazlívá dědečkovi jeho zatvrzelé chování vůči němu a jeho matce a rezolutně pozvání odmítá…

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1465
Denní počet: 1
Počítáno od: 30.06.2014

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace