Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/2019

Zobrazuji informace o produkci 8 / 2019


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance514 W Eliza Redgoldová (Redgold, Eliza)Večeře s vévodouVšechny herečky se chtějí vdát za vévodu! Všechny, až na skvělou Calistu Fairmontovou. Tomu ovšem Darius Carlyle, vévoda z Albury, nechce uvěřit a uzavře proto se svým bratrancem sázku. Dokáže mu, že i Calista patří mezi takzvané lovkyně titulů, když se jí začne dvořit.
Calista brzy zjistí, že za domýšlivým vévodou se skrývá charakterní a soucitný muž, ovšem když se dozví o sázce, je všechno jinak…
Historická romance515 Z Annie Burrowsová (Burrows, Annie)Zkrocení markýzyMarkýz Rawcliffe odvážnou a hašteřivou Clare Cootamovou, dceru místního vikáře, obdivoval už od mládí. Když však požádal jejího otce o Clařinu ruku, dostalo se mu rozhodného odmítnutí a od té doby si od ní Rawcliffe drží odstup.
Po létech se nečekaně potkávají a Clare, zdrcená smrtí otce, zradou vlastních bratrů a na cestě k nejisté budoucnosti, v hádce vlepí Rawcliffovi políček. Jediným východiskem z této kompromitující situace se zdá být manželství, hrdost však Clare velí, aby džentlmenskou nabídku arogantního markýze odmítla…

(Druhá část minisérie Čtyři kamarádi)
Sladký život411 X Kim Lawrenceová (Lawrence, Kim)Řek dobyvatelKdyž se válečný zpravodaj Nik Latsis vzpamatovává ze ztráty přítele, potká svého anděla - dívku, s níž stráví vášnivou noc. Ví o ní jen to, že se jmenuje Chloe… Jenže pak musí neočekávaně odjet, aby převzal po otci loďařskou firmu. Na odvážnou a půvabnou ženu však nemůže zapomenout. Chloe je přesvědčená, že Nika už nikdy nepotká. Jaké je však její překvapení, když ho spatří na charitativní akci a navíc zjistí, že je to bratr její přítelkyně. Nemůže mu ale odpustit, že ji opustil uprostřed noci…
Bude Nikovi stačit jeho šarm, aby znovu získal Chloeino srdce?
Sladký život412 Y Michelle Smartová (Smart, Michelle)Okouzlená novinářkaInvestigativní novinářka Carrie se specializuje na odkrývání nekalých praktik bohatých byznysmenů. V jejím hledáčku se ocitá i mladý Řek Andreas, majitel finančního fondu, kterého Carrie viní z toho, že její mladší sestru Violet svedl na špatnou cestu. Vypustí mezi ostatní novináře kachnu, že Andreas zpronevěřuje finance svých klientů, a nechá se pod jiným jménem najmout jako jeho osobní asistentka… Netuší však, že Andreas zná její pravou totožnost a má plán, jak ji za její lži ztrestat: aby ochránil svou pověst bezúhonného podnikatele, donutí ji k sňatku.
Sladký život Duo252 I AKelly Hunterová (Hunter, Kelly)Královské vyjednáváníKorunní princ Byzanmachie obětoval své zemi a svému lidu celý svůj život. S výjimkou jediného týdne, na který nedokáže zapomenout. S výjimkou jediného týdne, prožitého s Anastasií, již dodnes vídá ve svých snech. Po sedmi letech se ji rozhodne vyhledat… jenže Anastasie před ním skrývá tajemství. Vychovává totiž jeho dceru!
Sladký život Duo252 I BLucy Ellisová (Ellis, Lucy)Miliardářovo prozřeníKdyž se poprvé setkali, Nik se k Sybelle choval hrubě a arogantně. Protože věřil, že tahle svobodná matka chce jen využít bohatství jeho dědečka. Jejich vzájemná touha ovšem byla silnější než nenávist! Podaří se jim urovnat všechna nedorozumění, která je svedla dohromady?
Sladký život Duo253 J AJennie Lucasová (Lucas, Jennie)Ohně na sněhuRuby se nechtěně ocitne v nezáviděníhodné situaci - prožije krátký románek s mužem, který se jí líbí, ale který nevěří na manželství a nedokáže milovat. A jejich noc nezůstane bez následků? Svěří se samostatná Ruby Aresovi se svým tajemstvím a dokáže si chladný Ares najít vztah k Ruby a nenarozenému dítěti?
Sladký život Duo253 J BKate Walkerová (Walker, Kate)Korsičanova pomstaOba jsou stejně silní a stejně žádoucí. A od prvního pohledu se přitahují. Ale aby mohli být spolu, museli by nejprve spoustu věcí pochopit a přijmout - a k tomu je třeba o dost víc než jenom vášeň. Čeká Imogen s Raoulem společná budoucnost?
Desire1176 K Maureen Childová (Child, Maureen)Adamovo pokušeníAdam Quinn pevnou rukou řídil své impérium, kde si mu nikdo nedovolil oponovat. Pak si s ním osud pohrál, on se stal opatrovníkem půlročního synovce a rázem bylo všechno jinak. Nezbývalo mu než poprosit o pomoc ženu, které naprosto důvěřoval. Se Siennou měl ale velmi často pocit, jako by byl o krok pozadu. A to se mu nelíbilo. Ovšem všechno ostatní na ní naopak miloval: její vtip, kousavý sarkasmus i nezávislost. Její vůně i její chuť…
Desire Duo1177 O AYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Partner na klíčYasmin, majitelka charterové letecké společnosti, kterou zdědila po dědečkovi, potřebuje pro firmu získat kontrakt, jehož podmínkou je, že musí být vdaná. Rozhodne se využít služeb seznamovací a svatební agentury Partner na klíč, která zájemcům najde dokonalého partnera. Toho však dotyčný uvidí poprvé až před oltářem…
Desire Duo1177 O BJoss Woodová (Wood, Joss)Vášeň bez hranicKasey prožila vášnivou noc s Aaronem Phillipsem ještě předtím, než se stal jejím šéfem. Od té doby, co s ním podepsala pracovní smlouvu, v sobě úspěšně tlumila touhu po dalším žhavém milování. Texaský podnikatel jí ale přidává do výčtu povinností i výchovu neteře a trvá na tom, aby se k němu nastěhovala? Dokáže Aaronovi odolávat, když se s ním ocitne pod jednou střechou?
Zlatá kolekce92 U Elizabeth Baileyová (Bailey, Rachel)Nalezený pokladNell Faradayová přijíždí na své první působiště jako guvernantka, ale už při příjezdu na ponurý hrad lorda Jarrowa začíná pochybovat, zda bude schopna tady vydržet. A což teprve, když se dozvídá, že její svěřenkyně, malá Hetty, jeví příznaky šílenství!
Hettyin otec však v Nell od prvního okamžiku vzbuzuje pocity, jaké dosud nepoznala, a o nichž si musí připustit, že je to láska. Dříve než se Nell rozhodne, co s tím udělá, začnou se dít na hradě podivné věci?
Special na přání365 G AKelly Hunterová (Hunter, Kelly)V řeckém nebiNadějná fotografka Serena si chce nejprve splnit sny! Usadit se rozhodně hodlá až později! Krátkému letnímu románku na překrásném řeckém ostrově se ale nevyhýbá. To Pete, který si vydělává na živobytí jako pilot helikoptéry, si s láskou umí pohrávat. Do Sereniných plánů tedy zapadá dokonale.
Jenže postupně to vypadá, že je vše dokonalé až příliš… Příliš na to, aby to tak mohlo zůstat!
Special na přání365 G BMaya Banksová (Banks, Leanne)Křivé obviněníV médiích se objevil příběh Marley, která se stala obětí únosu, utrpěla amnézii a pamatuje si jen své jméno. Její bývalý milenec, řecký magnát a majitel hotelu Chrysander zjistí, že je ke všemu ještě těhotná, a začne jednat. Přihlásí se jako její snoubenec a vezme ji k sobě domů. Na radu lékařů jí namluví, že měla autonehodu, Marley však postupně začíná zjišťovat celou řadu nesrovnalostí…
Special na přání366 H AJanette Kennyová (Kenny, Janette)Sblížení na plážiKrásná neznámá na pláži, byla tak citlivá, tak vstřícná, tak žádoucí a žádostivá… Jakoby pro něj stvořená? Do chvíle, než Kristo pochopil, že těch pár vášnivých chvilek prožil s dívkou, která se má stát manželkou jeho staršího bratra, korunního prince Angyry! A ženě, jež by byla schopna zradit jeho bratra - byť s ním samotným -, Kristo přece věřit nemůže!
Special na přání366 H BMargaret Wayová (Way, Margaret)Panovačný ženichDivočina v srdci severní Austrálie není tím pravý místem pro delikátní krásku z města - Samanthu Langdonovou. Kdyby Ross Sunderland věděl, že se výpravy do buše zúčastní i ona, nikdy by se nestal jejím vůdcem. Byli však obklopeni nebezpečím a primitivní nádherou přírody a nedokázali už dál odolávat pulzující touze, která je oba spalovala od prvního okamžiku, kdy se poprvé spatřili…

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 469
Denní počet: 1
Počítáno od: 26.08.2019

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace