Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/2023

Zobrazuji informace o produkci 9 / 2023


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance612 W Marguerite Kayeová (Kaye, Marguerite)Zakázané potěšeníÚspěšný majitel loděnice Grayson Maddox je vdovec a věnuje veškerý svůj čas dětem a podnikání, na přátele a zábavu pomalu rezignoval. Tedy až do chvíle, kdy mu nečekané setkání s Constance Grantovou přinese spoustu vzrušujících chvilek a podnětů. Jejich vzájemná přitažlivost a vášeň dává Graysonovi naději na štěstí, o kterém si myslel, že už ho nikdy nenajde. Oba se však nejdříve musí vyrovnat se stíny minulosti… Podaří se jim jejich vztah proměnit v nový začátek, nebo vše skončí tak, jako to začalo, tedy nezávazným románkem?
Historická romance613 Z Louise Allenová (Allen, Louise)Čest nevinné dámyJane Newnhamová byla bezesporu neobvyklá mladá dáma. Toho si byl hrabě Ivo Kendall vědom hned, když se probral z bezvědomí. Nejenže ho s obdivuhodnou rozhodností zachránila před čtyřmi násilníky a odvezla ve svém kočáře do bezpečí, ale postarala se i o to, aby jej ošetřil lékař, i když o něm nic nevěděla. A to ji všechny její odvážné činy mohly ošklivě kompromitovat! Ona však měla o své budoucnosti jasnou představu: bude nezávislou umělkyní, jež ke štěstí manžela nepotřebuje. Avšak čím více se Jane s Ivem poznávali, tím více byli jeden druhým zaujati. Že by to byl osud, kdo je svedl k sobě a rovnal jim cestu ke až svatbě?
Sladký život509 X Sharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Na královském turnéByl privilegovaný. Bezohledný a mocný…
Ale také to byl nesmělý chlapec, potom pyšný, bezcitný a arogantní princ. A nakonec i mocný a sebejistý dědic království Monterosso.
Rosie nepatřila mezi společenskou smetánku, přesto ji Corso po letech vyhledal a řekl: „Potřebuji laskavost.“ Až příliš pozdě Rosie zjistila, že ji celou dobu využíval, že měl postranní úmysly, když se jí dotýkal a když ji líbal. Až příliš pozdě zjistila, že je pro ni i monterosský král nebezpečný.
A jemu dlouho trvalo, než pochopil, že jenom ona dokáže vzít jeho chladné a bezcitné srdce a otevřít ho…
Sladký život510 Y Jackie Ashendenová (Ashenden, Jackie)Následky jedné nociJenny
Jen jsem Valentina chtěla ještě naposledy vidět, muže, jehož jsem kdysi milovala. Muže, jehož jsem teď z hloubi duše nenáviděla.
Ale pak jsem se rozhodla jinak: Ta vášeň, kterou před všemi skrývá, je jen a jen moje a já ji taky dostanu.
Valentine
Byl jsem k Jenny krutý. Teď jsem se ale podíval do jejích tmavých očí a řekl jsem: „Rozhodl jsem se, že si Olivii nevezmu… Vezmu si tebe.“
Chtěl jsem ji chránit před vším zlem na světě. Ale to zlo jsem byl já!
Sladký život Duo350 I AClare Connellyová (Connelly, Clare)Prolomit jeho hradby!„Už se s vámi nechci nikdy setkat,“ řekl… a pak ji políbil!
Thirios se trestá za zlo, které vzešlo z jeho rukou. A jediným dostatečným trestem je zříci se všeho krásného.
Třeba Lucindy… Lucindy, jejíž každou buňku těla probudil k životu. Sice se touze po ní snaží odolat, ale je tak silná, že ho téměř ochromuje.
Jenže na Lucindě je něco, co dokáže prolomit veškeré hradby, které kolem sebe Thirios postavil!
Sladký život Duo350 I BLucy Kingová (King, Lucy)V šéfově posteli!„Vyspi se se mnou“
Pro Duarteho to bylo jednoduché. Orla ho přitahovala, on přitahoval ji, ani jeden netoužil po vztahu… Mělo jít jenom o románek. O žhavé, intenzivní a zábavné tři týdny, po nichž se rozejdou.
Orla souhlasila. Románek bylo to druhé nejlepší, co mohla získat. Ale zapomněla, že to druhé nejlepší jí nikdy nestačilo!
Sladký život Duo351 J ALouise Fullerová (Fuller, Louise)Stvrzeno polibkemPokud byl někdo symbolem arogance, byl to určitě Achileas. A rozhodně neměl trpělivost s bezvýznamnými lidmi, jako byla třeba „slečna nula“ Effie, pokojská, se kterou kdyby se nesrazil, možná by si jí ani nevšiml.
Jenže pak se ukázalo, že svou „slečnu nulu“ Achileas potřebuje! A to přes to, že nesouhlasil s ničím, co tvrdila.
Políbil ji, aby jí dokázal, že se mýlí. Místo toho se však zmýlil on!
Sladký život Duo351 J BJadesola Jamesová (James, Jadesola)Princezna, kterou potřebujeAkil si ji bral proto, aby dostal dědictví. Tobi si ho brala, aby byla svobodná. Ani jeden nechtěl po tom druhém nic více. Jenže za tři roky Akil přišel a řekl: „Stal jsem se králem a potřebuju královnu. Nemáš na výběr.“
Nabízel jí celý svět, ale nikdy by jí nenabídl sebe. Využíval ji. A ona ho nechala!
Nechtěli po sobě nic, a získali v sobě všechno?

Příběh volně navazuje na knihu Líbánky na Seychelách, která vyšla v červnu.
Desire1274 K Jules Bennettová (Bennett, Jules)Když zhasnou světlaPro spolumajitelku a generální ředitelku palírny luxusních destilátů Elise je obchod vždy na prvním místě. A rozhodně nemíní obětovat budoucnost firmy na oltář jedné noci s mužem, kterého prakticky nezná. To by jím ale nesměl být jejich VIP klient Antonio Rodriguez, jenž v ní probudil vášeň, jakou už dlouho nepoznala a kterou může jen těžko ignorovat. Podlehnout pokušení je jedna věc… když však na povrch navíc vyplave staré rodinné tajemství, Elise stojí před volbou, o kterou rozhodně nestála.
Desire Duo1275 O AKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Jak lapit senátoraMelody potřebovala získat pro svého šéfa, lobbistu, co nejvíce informací o známém senátorovi Dareu Bissetovi. Vetřela se tedy pod falešnou záminkou na svatbu senátorovy sestry, aby ho poznala osobně. Rozhodně nepočítala s tím, že by společně strávili nejen večer, ale i noc! Oba věděli, že nic víc chtít nemohou. Když se však opět setkali ve Washingtonu, nedokázali odolat vzájemné přitažlivosti, i když oba tajným vztahem riskovali své kariéry…
Desire Duo1275 O BJoss Woodová (Wood, Joss)Co odhalí DNAJules má spoustu problémů: její nejlepší přítelkyni hrozí, že přijde o střechu nad hlavou, dohání ji démoni dětství, je panna, a ještě ke všemu se objeví v jejím životě Garrett Kaye, který ji vyvádí z míry tak, jak se to ještě nikdy nikomu nepodařilo. Po dětství s násilnickým otcem je však extrémně opatrná. Garrett bude mít co dělat, aby ji přesvědčil o tom, že spolu mohou mít nějakou budoucnost…
Zlatá kolekce141 U Miranda Jarrettová (Jarrett, Miranda)Dáma v ohroženíOdhalí vraha společnými silami?
Bethany Pennyová se sice pohybuje mezi bohatou smetánkou a elegantními lordy, nejraději ze všeho ale pomáhá londýnské chudině. Když se ve frontě na polévku mezi jejími žebráky objeví neznámý voják, ihned pochopí, že pod chladným chováním a starým kabátem skrývá bohatou osobnost a mnohá tajemství…
Major William Callaway se vrátil z války zmrzačený, ale plný odhodlání. Aniž by odhalil svoji pravou totožnost, spojí síly s krásnou zrzkou Bethany, aby se společně pokusili vyřešit záhadné vraždy, které zasahují do života jich obou. Brzy se oba ocitnou v ohrožení… a odhalení pravdy je může rozdělit navždy.
Special na přání463 G AMyrna Mackenzieová (Mackenzie, Myrna)Společná touhaBývalé ošklivé káčátko Jackie Hammondová a sexy rančer Steven Rollins si jsou sice na hony vzdálení, ale jedno mají společné: Stevenova rozkošná roční dcerka je biologicky i Jackiinou dcerou. Jak je to možné? Může za to klinika asistované reprodukce! A tak se Jackie rozhodne, že stráví s touto malou kovbojkou dva týdny na ranči. Odolá ale Stevenově přitažlivosti, zvlášť když on se jí dvoří, kde může?
Special na přání463 G BTrish Wylieová (Wylie, Trish)Plánované rodičovstvíTeagan si byla jistá, že na lásku nemá čas … a není ochotná pro ni trpět! Pak ji ale okolnosti přinutí nahradit mámu třem dětem své mladší sestry. Když navíc musí využít pomoci svého okouzlujícího souseda Brendana McNamary, její životní pravidla se začínají hroutit…
Special na přání464 H ACandace Havensová (Havens, Candace)Poslední flirtKdyž bývalý mariňák Blake Michaels poprvé Macy spatřil, měla na nohou červené boty s jehlovými podpatky a byla promočená na kůži. Stačil mu ale jediný pohled, aby si uvědomil, jak moc ji chce…
Ani Blake, ani nezávislá reportérka Macy netoužili po něčem vážném, přesto jejich vzájemná přitažlivost stále rostla. Jediný způsob, jak ji přemoci, byl uspokojit ji…
Special na přání464 H BNatalie Andersonová (Anderson, Natalie)Italské opojeníByla to vášeň… Byla to láska… Na první pohled!
Ta jejich vzklíčila jednoho letního dne ve Veroně a dále kvetla v Londýně, kam oba zamířili. Uhrančivému italskému magnátovi Lukovi ale trvalo dlouho, než pochopil to, co bylo křehké novozélandské hudebnici Emily jasné vždy: Milovat se musí! A podařilo se jí o tom Luku přesvědčit, i když on by rád ze svého života lásku navždy vyhnal…

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 105
Denní počet: 1
Počítáno od: 22.10.2023

Poslední modifikace 22.10.2023, 20:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace