Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 11/2023

Zobrazuji informace o produkci 11 / 2023


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance616 W Amanda McCabeová (McCabe, Amanda)Nekonvenční dámaViolet Wilkinsová je anglickou smetánkou považována za opravdu nekonvenční dámu nejen pro své přátelské a bezprostřední chování, ale také proto, že má pozoruhodného koníčka: fotografování. Pro toto nové umění plane vášní do té míry, že ani nestojí o to se vdát. Když jí přijde dopis od rodičů, že jí domluvili sňatek s otcovým společníkem, mužem o třicet let starším, je zdrcena. Cestu ven z domluveného manželství jí nečekaně nabídne odtažitý vévoda z Charteris a Violet se chopí své šance. Během jejich předstírané romance se s Williamem postupně sbližuje a zjišťuje, že za jeho nepřístupným zevnějškem se skrývá muž mnohem zajímavější, než tušila. Čím déle je v jeho přítomnosti, tím od něj chce víc…
Historická romance617 Z Louise Allenová (Allen, Louise)V kompromitující situaciVšechny problémy Maxe Fentona, hrabě Burnhama, začaly romantickým poblázněním jeho nevlastní sestry a jejím útěkem z domu. Hrabě tušil, že bude muset postupovat diplomaticky, a tak požádal učitelku hudby, spořádanou a praktickou slečnu Lucy Lambertovou, aby mu pomohla na sestru dohlédnout a také se pokusila zjistit, kdo sestře popletl hlavu. Netušil, že při jejich spikleneckém pátrání je to k sobě začne přitahovat až tak, že dokonce budou přistiženi v kompromitující situaci… Hraběti jeho čest velela jediné: požádat Lucy o ruku. Avšak Lucy toužila po něčem víc, než aby jen splnil svou povinnost, a tak ho odmítla!
Sladký život513 X Michelle Smartová (Smart, Michelle)S miliardářem na horáchMerry se návratu domů vždy děsila. Ale když ji nutnost zůstat v práci přes Vánoce odjet nedovolila, rozhodilo ji to. Skoro stejně tak moc jako první setkání s Giovannim, jejím novým šéfem, kvůli kterému se to vlastně všechno stalo. Byl tak krásný. Mocný a opovržlivý.
A taky si o ní myslel, že je idiot!
Giovanniho tahle nevýrazná a nudná žena přesto omámila. Podlehnout téhle přitažlivosti by ale byla cesta přímo do pekla.
Jenomže nepodlehnout bylo nemožné!
Sladký život514 Y Maisey Yatesová (Yates, Maisey)Začalo to pomstouNikdy by si nepomyslela, že se kdy do Aristy vrátí…
Jenže člověk míní… a princ mění. Když Vincenzo před lety Eloise z Aristy vyhnal a obvinil ji z něčeho, co nespáchala, byla rozhodnuta na něj už nikdy ani nepomyslet. Možná ho tenkrát skutečně milovala.
Jenže teď za ní Vincenzo přišel a chce, aby mu pomohla se pomstít!
Když Vincenzo dívku, která mu vyznala lásku a kterou odvrhl, znovu uviděl, připadala mu nádherná. Fascinující. Křehká a stále tak nevinná.
A uvědomil si, že na ni nikdy nezapomněl…
Sladký život Duo354 I ACarol Marinelliová (Marinelli, Carol)Než hodiny odbijí půlnocPro Mary byl Costa obojím, bezpečím i vzrušením.
Zachránil ji, současně ji ale nechal propadnout peklu. Když ho uviděla, pochopila, že už nikdy nebude chtít nikoho jiného než toho arogantního, a přitom tak obětavého Řeka.
A pro Costu byla Mary záhadou. Záhadou o to větší, že díky ní byl ochoten zapomenout na svou největší zásadu: Nikdy se nezamilovat!
Sladký život Duo354 I BAnnie Westová (West, Annie)Úkryt na Zlatém pobřežíJeště nikdy neměla ke snídani šampaňské. Bylo to neobvyklé a… dekadentní.
Ale s Niallem bylo všechno poprvé, tak proč ne zrovna tohle? Odvezl ji, skoro unesl, do tropického ráje, kde byli jen oni dva. A nemohl tušit, že jí už dávno poznamenal život jednou provždy.
Niall byl rozhodnut Lolu ochránit. Zabránit tomu, aby jí kdokoliv ublížil.
Jenže nepočítal s tím, že už to není malá sestřička jeho nejlepšího kamaráda!
Sladký život Duo355 J AAbby Greenová (Green, Abby)Prsten bez lásky?!„Chci mít ke své dceři přístup kdykoliv. A nejvhodnější a nejpraktičtější způsob, jak toho dosáhnout, je, abychom se vzali.“
Když se Daniel, majitel jednoho z nejprestižnějších pařížských klenotnictví, po letech setkal s Miou, modelkou a nejúžasnější milenkou, jakou kdy měl, ho šokovalo zjištění, že je otcem, ale řešení našel okamžitě.
Bude však Mia souhlasit se sňatkem bez lásky?
Sladký život Duo355 J BMaya Blakeová (Blake, Maya)Jejich žhavé dotekyPrinc Lucca si vybíral ženy, které ho zbožňovaly, a zbavoval se jich, jakmile jeho vlastní zájem ochabl. Jenže s Delphine to nebylo tak snadné… hlavně proto, že tentokrát to byla ona, kdo odešel!
A Lucca, nyní už král, toužil po pomstě.
„Zaplatíš za to, co jsi svým náhlým zmizením způsobila!“ řekl jí. A chtěl jí ukázat, jak krásné to mezi nimi mohlo být…
Desire1278 K Shannon McKenna (McKenna, Shannon)Nevěstou pro penízeMarcus Moss je posledním ze sourozenců, který ještě nesplnil podmínku své babičky, aby se oženil, jinak přijde o rodinnou firmu. A tak si nevěstu vylosuje z tašky, do níž jeho sestra vhodila jména všech svobodných žen v jejich firmě. Los padne na inteligentní a pohlednou genetickou inženýrku Evu. Marcus jí slíbí, že pokud se stane naoko jeho manželkou, sežene investory na její průlomový projekt. Z té situace mohou mít oba prospěch. Eva s jeho nabídkou souhlasí, i když tuší, že již brzy nebudou ve hře pouze peníze, ale také její srdce…
Desire Duo1279 O ACynthia St. Aubinová (Aubin, Cynthia St.)Jejich druhé životyMason Kane a Charlotte mají něco společného: oba dělají ve svém volném čase věci, o nichž jejich okolí nemá tušení. Zatímco se však Mason zabývá svým koníčkem, Charlotte dělá mnohem méně zábavné věci: stará se o svou nemocnou matku. O něco lepší je, že také píše knihu, ale na to nemá příliš mnoho času. Svou inspiraci pro romantiku dobíjí pohledy, které tajně vrhá na Masona, jehož denně vídá v práci. A sní o něm…
Desire Duo1279 O BJules Bennettová (Bennett, Jules)Zasněžená tajemstvíSara, spolumajitelka destilerie Andělská pečeť, prožije vášnivou noc s neznámým mužem. Když se dva dny poté do destilerie dostaví slavný novinář Ian Ford, aby o podniku napsal článek do prestižního časopisu, je to šok jak pro ni, tak pro něho. Oné noci se totiž poznali až příliš důvěrně. Udržet věci na přísně profesionální úrovni se stává nemožným zvláště poté, kdy spolu uvíznou během sněhové vánice v Sařině domě…
Zlatá kolekce143 U Ann Elizabeth Creeová (Cree, Ann Elizabeth)Tajemství nociChloe nemá na výběr. Buď se vdá za starého zvrhlíka, jehož jí vnucuje její poručník, nebo donutí k sňatku muže sice hodného, který jí zaručí bezpečí a klid, ale který jí nedá to, po čem ona v skrytu duše touží – lásku a vášeň.
Okamžik předtím, než se stihne zkompromitovat a donutit k sňatku nic netušícího sira Prestona, zachrání ji Brandt, lord Salcombe, a oznámí jejich zasnoubení!
Je to ale jako z bláta do louže. Chloe Brandta nikdy nebude milovat a on ji také ne. Ještě že jí dal alespoň možnost, že mohou zásnuby později kdykoliv zrušit…
Special na přání467 G AAlly Blakeová (Blake, Ally)Odvážná dívkaMitch se zabývá prodejem umění a starožitností a nutně potřebuje nového dražitele pro nadcházející aukci. Když do jeho firmy přijede dívka v růžové korvetě, těsných džínách a botách na vysokém podpatku, okamžitě mu padne do oka. Veroniku Mitch také přitahuje, ale ví, že zamilovat se do šéfa není tou nejsprávnější věcí!
Special na přání467 G BNina Harringtonová (Harrington, Nina)Velkolepá svatbaAmy se při přípravě svatby své nejlepší kamarádky setkává s jejím starším bratrem Jaredem. Tento pohledný podnikatel je obvykle na rodinné slavnosti alergický, ale Amy ho natolik přitahuje, že je ochoten jí pomoci. Jak se Jared vypořádá se svatebním úkolem koupit pro družičku Amy vhodný dárek?
Special na přání468 H AJulia Jamesová (James, Julia)Řecké útočištěZradu, které se na něm před čtyřmi roky Sophie dopustila, Nikos odpustit nemůže! Jenže… Co se s tou křehkou a nevinnou dívkou stalo? Jak došlo k tomu, že klesla tak hluboko? Jak může žít tak, jak žije? Tohle Nikos přece nechtěl!
Sophie sice ví, že Nikosovi ublížila, ale to, jak ublížil on jí, si nechává jenom pro sebe. A Nikosovi nezbývá než pomalu začít rozplétat předivo čtyři roky starého příběhu…
Special na přání468 H BSarah Morganová (Morgan, Sarah)Řekův omylO tom, že krásná neznámá, s níž se seznámil na plese v Paříži, je jenom vypočítavá prospěchářka, řecký miliardář Angelos vůbec nepochyboval. Bohužel jeho otec si myslel úplný opak! A trval na tom, aby Angelos tu dívku, která se mu svěřila s tím, že se do jeho syna zamilovala, přivezl do Řecka! Půvabná Chantal, toulající se ze země do země, souhlasila… S jednou podmínkou: nic, absolutně nic, nechce od Angelose zadarmo. A s tím, aby se žena nenechala rozmazlovat penězi, se Angelos ještě nesetkal!

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 72
Denní počet: 1
Počítáno od: 10.12.2023

Poslední modifikace 10.12.2023, 20:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace