Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 2/2024

Zobrazuji informace o produkci 2 / 2024


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance622 W Janice Prestonová (Preston, Janice)Nedosažitelná KittyAdam Monroe se snaží získat úspěch jako architekt a nikdy by ho nenapadlo, že se už jako třicátník zničehonic stane hrabětem! Ale je to tak a způsobila to jeho matka, která před ním zatajila jeho urozený původ. Adam se ocitá ve světě vyšší společnosti a setkává se s mladou ženou, hraběnkou Catherine Fentonovou, kterou před lety jako sotva dospělou dívku, Kitty, miloval, ale protože měla urozený původ, musel se jí vzdát. Vzpomínka na ni však v jeho srdci nikdy nevybledla. Život ale mezi ně nakupil mnoho překážek a zdá se, že se jejich cesty už nikdy nemohou spojit. A k tomu všemu Adamovi někdo usiluje o život…
Historická romance623 Z Ann Lethbridgeová (Lethbridge, Ann)Pro hraběte nevhodnáKdyž Ethan, hrabě Longhurst, poprvé spatřil lady Petru, jak s vykasanými sukněmi v houští trhá ostružiny, myslel si o ní, že je to nějaké krásné vesnické děvče. Tahle mladá vdova, ze které se vyklubala jeho sousedka ho neustále něčím překvapovala. Nejen svými půvaby, ale i praktickou povahou, znalostmi o venkovském životě a různých způsobech hospodaření. Kdyby tak zoufale nepotřeboval peníze na obnovu zanedbaného zděděného panství, požádal by lady Petru o ruku. On ale musel najít bohatou dědičku, aby vyřešil své finanční problémy. Ta chudá kráska, kvůli které se mu pokaždé splašilo srdce, byla pro něho nevhodná…
Sladký život519 X Dani Collinsová (Collins, Dani)Poprask u oltářeAmelia se vrátila Hunterovi do života! Možná o tom snil, rozhodně ale ty sny nepočítaly s tím, že se objeví jako nezvaný host na jeho svatbě – s jinou ženou. A s jeho dítětem v náruči! Jejich manželství dávalo smysl. Hunter potřeboval světu dokázat, že se „usadil“ a navíc chtěl tak chránit jak Amelii, tak svou dceru. A kromě toho měl pocit, že mezi ním a Amelií je „něco víc“. A rád by to poznal. A ona také…
Sladký život520 Y Maisey Yatesová (Yates, Maisey)Noci, na něž zapomnělaVnímala z Krava temnotu a tvrdost, snad i jistou míru nebezpečí. A takoví lidé ji nepřitahovali… Jenže jí řekl, že jsou zasnoubení a že spolu mají měsíční dceru… Dceru, kterou si Riot okamžitě zamilovala, přestože si jinak nepamatovala vůbec nic. A nejméně pak muže, s nímž se musela milovat, jemuž musela dát svou nevinnost! Krav dostal druhou možnost. Tenkrát, přestože mu řekla, že čeká jeho dítě, od sebe Riot odehnal. Teď si ji chce nechat. Ji, i dceru. Jenže… jenže Riot chce víc než pohodlný život, bohatství a vášeň, které jí je ochoten dát. Chce lásku. A to je něco, co Krav nezná, nemá a nemůže nikomu věnovat!
Sladký život Duo360 I AAnnie Westová (West, Annie)Králova dohazovačkaJe to krušné – hledat nevěstu muži, o kterém sníte mládeži nepřístupné sny! A přesně to se stalo Rosanně, diskrétní dohazovačce, pozvané na dhalkurský dvůr s úkolem najít vhodnou manželku pro šejka Salima, který se – aniž by věděla, o koho jde ? před půl rokem skoro stal jejím milencem! Je těžké profesionální dohazovačce popisovat, jaký typ ženy byste si vybral za manželku, aby nepoznala, že popisujete ji samotnou!
Sladký život Duo360 I BBella Masonová (Mason, Bella)Ples v MelbourneA pak se potkali… A Emma Alexe ovládla způsobem, jemuž nedovedl porozumět… Že ani to, že jsou součástí privilegovaných rodin, jim nezaručí štěstí, ví jak londýnský lord Alexander, tak Emma, dcera majitele melbournské reklamní agentury. Stejně tak oba vědí, že to, že by je někdo milovat měl – třeba jejich rodiče –, v žádném případě neznamená, že je doopravdy milovat bude.
Sladký život Duo361 J AJulieanne Howellsová (Howells, Julieanne)Beznadějný útěkOpravdu mohla knížeti Leovi od oltáře utéci už druhá nevěsta? A dokonce sestra té první! Říkali mu, že Violetta je poddajná, takže nebude mít problém sňatkem s ní spojit obě země, jak si to přál jeho otec! Jenže Violetta snila o něčem úplně jiném, a tak od Lea utekla… i když vlastně vůbec nechtěla. A Leo pak prchal před láskou… Oba utíkali… a ani jeden neměl šanci!
Sladký život Duo361 J BKali Anthonyová (Anthony, Kali)Chci slyšet tvé ano!Rafe je jediný muž, kterého si kdy Lise chtěla vzít. Rafe je jediný muž, kterého si Lise nemůže vzít. Rafe je jediný muž, kterého si Lise musí vzít… chce-li se stát královnou! A Lise je žena, kterou musí Rafe přesvědčit, aby se za něj provdala, pokud chce být vítězem… a králem. Jenže najednou už mu to nepřijde tak důležité!
Desire1284 K Cat Schieldová (Schield, Cat)Napravená hříšniceArchitekt Chase Love si přál jediné: aby se Teagan Burnsová sebrala a vrátila zpátky do New Yorku. V Charlestonu už svými intrikami napáchala tolik škod, že se od ní odvrátila její biologická rodina a vlastně nebyl nikdo, kdo by jí mohl přijít na jméno. To že by s ní měl spolupracovat při rekonstrukci starého domu, ho opravdu netěšilo. Teagan byla překrásná, přitažlivá a Chase si stále opakoval, že jí nesmí věřit, že jí nesmí podlehnout… Ale čím více ji poznával, tím to pro něho bylo těžší.
Desire Duo1285 O AJoanne Rocková (Rock, Joanne)Jedna zrada stačíRančer Levi Kingsley potřebuje krizovou manažerku Kendru, aby zachránila jeho rodinný podnik. Spolkne tedy svou hrdost a najme ji, přestože se mu Kendra už roky vyhýbá. Netuší totiž, že je přesvědčená, že ji před lety zradil. Čím víc ale spolu pracují, tím víc je zřejmé, že dávná chemie mezi nimi nezmizela. Dokážou odolat? A podaří se jim vyjasnit si síť propletených nedorozumění?
Desire Duo1285 O BStacey Kennedyová (Kennedy, Stacey)Nespoutaná vášeňNora se chystá odstěhovat do Paříže. Už poněkolikáté má zlomené srdce, a teď je navíc bez dolaru. Než ale odjede, chce zajistit své nejlepší přítelkyni Adeline dokonalou svatbu. Proto se musí vydat za ženichovým svědkem, Beau Wardem, aby vše domluvila. Také ale chce zjistit, zda se jí to nezdálo, že již při prvním telefonátu mezi nimi proudila výbušná sexuální chemie. Nora si s tím nemíní lámat hlavu. Vždyť nejde o lásku! Bude to přece jen skvělý sex před cestou do Paříže!
Zlatá kolekce146 U Helen Dicksonová (Dickson, Helen)Dívka v převlekuDobrodružství i láska na moři… Když Roweninu sestru unesou piráti, nezbude jí než se obrátit o pomoc na Tobiase Searlea, muže uhrančivě přitažlivého, který je ale naneštěstí nepřítelem její rodiny. Tobias se chystá vyplout k africkým břehům po stopách piráta Masona, s nímž má nevyřízené účty, a Rowena se v převleku vplíží na jeho loď. Doufá, že se jí podaří sestru najít. Cesta do neznámé země znamená pro Rowenu jak mnohá nebezpečí, tak poutavé zážitky, a nakonec jí přinese i životní lásku tam, kde by ji nejméně očekávala. Další příběh z historické série Nejčtenější romance Regency Manželské štěstí od Annie Burrowsové vyjde v březnu.
Special na přání473 G AMichelle Celmerová (Celmer, Michelle)Smluvený sňatekHana se připravovala na smluvený sňatek s princem Filipem dlouhých osm let. Smrt královny uspíšila běh událostí a korunovaci Filipa na krále, který nyní potřeboval rychle po svém boku královnu. Místo šestiměsíčních námluv tak zbyly páru pouhé dva týdny na to, aby se lépe poznali. Haniny romantické představy o životě po boku milujícího muže vzaly ale záhy zasvé…
Special na přání473 G BMichelle Celmerová (Celmer, Michelle)Princezna z ostrovaPřed deseti lety se princezna Sofie zamilovala do bratrova spolužáka Alexandra, který mohl na mladičké Sofii oči nechat. Do cesty se jim ale postavila královna a mladé milence rozdělila. Nyní se znovu setkávají. Opět ožila jejich dávná touha, ale za ní se skrývá hodně zlosti a hořkosti. Alexandr si naplánoval, že tentokrát bude trpět Sofie. Donutí ji, aby se do něj zamilovala, a pak ji opustí. Svádění princezny se mu ale vymklo z rukou. Bylo těžké poznat, kdo koho svádí a kdo je svedený…
Special na přání474 H ASharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Milenkou SicilanaSicilský miliardář Salvatore je unaven ženami, které se ho pokoušejí ulovit, a tak se vydá do Londýna, aby převzal vedení tamní rodinné filiálky. Vdavekchtivých žen se ale nezbaví. Aby si zajistil klid, pozve na pracovní večeři zdánlivě obyčejnou a tuctovou Jessiku, která má všechny ty lovkyně odradit. Salvatore ale netuší, že se Jessica stane skutečnou milenkou!
Special na přání474 H BMelanie Milburneová (Milburne, Melanie)Italův testamentCo to italského multimilionáře Valentina napadlo? Rodinné sídlo odkázal rovným dílem synovi Rafaeleovi, s nímž se již mnoho let nestýkal, a Australance Emmě, která o něj pečovala do posledního okamžiku jeho života… S jednou podmínkou… ti dva se musí vzít a v manželství rok vydržet! Pro Rafaelea je šokem, že by se měl oženit s ženou, která musela obloudit jeho otce, aby ji uvedl v závěti. A pro Emmu je představa roku po boku cynického Rafaelea také hrozná! Naneštěstí nemají jinou možnost… Naneštěstí se navzájem více než přitahují!

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 80
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.02.2024

Poslední modifikace 27.02.2024, 20:20:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace