Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/2024

Zobrazuji informace o produkci 5 / 2024


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance628 W Louise Allenová (Allen, Louise)Zloděj a vévodkyněOvdovělá vévodkyně Sophie udělá cokoli, aby ochránila svého syna, čest jeho rodiny a jeho dědictví. I za cenu, že požádá tajemného a nevyzpytatelného lorda Nicholase Pascoea, aby pro ni získal zpět deníky jejího zesnulého manžela, dřív než tajemství, která obsahují, způsobí pád vlády a ohrozí samotnou monarchii. Sophie dobře ví, že si musí od Nicholase udržovat odstup, nedokáže však odolat touze, kterou vidí v jeho očích. A jen jednou v životě chce zapomenout na své povinnosti…
Historická romance629 Z Madeline Martinová (Martin, Madeline)Jak svést vévoduVýchova lady Eleanor byla velice přísná. Dvacet let ji rodiče nutili, aby na sobě nedávala znát žádné emoce, až se z ní stala nepřístupná, chladná bytost a ve společnosti získala přezdívku Ledová královna. A k té se samozřejmě nápadníci nijak nehrnuli. Proto se odhodlala k zoufalému činu a doufala, že se za pomoci kurtizány dokáže změnit ve společenskou, žádoucí potenciální nevěstu. Díky umění svůdné konverzace a jemného flirtování by se jí možná mohlo podařit svést i lorda Charlese…

První část minisérie Londýnská škola pro dámy
Sladký život525 X Dani Collinsová (Collins, Dani)Ve stínu AndKdyž přijedete do vlastního domu a najdete v něm úplně cizího muže, který se vás ptá, co v něm děláte, minimálně vás to překvapí. A přesně to se stalo Vienně. Dům, který jí koupil bratr a v němž chtěla najít úkryt, hostil nevítaného nájemníka!
Když se skrýváte před lidmi, kteří vás chtějí zabít, jako se to stalo Jasperovi, rozhodně nejste odvázáni z toho, že se vám na prahu objeví neznámá žena, po jejíž stopě mohou jít paparazzi z celé země. Přestože technicky patří do rodiny. A přestože je tak krásná!

Závěrečná část tetralogie Čtyři svatby… a dítě!
Sladký život526 Y Chantelle Shawová (Shaw, Chantelle)Není to pravda, ale ...Rafaelovi se zhroutil svět! Tu ženu, která vtrhla s malým dítětem na schůzi, jež měla změnit osud jeho firmy, nikdy neviděl. A věděl, že zkrátka Bertieho otec nemůže být. Jenže Ivy si tím byla tak jistá!
Pro Ivy bylo nalezení otce dítěte její zesnulé sestry, o něž se starala, otázkou cti… ale i ekonomickou nutností. Jenže Rafa si byl tak jistý, že Bertie jeho syn být nemůže!
A do toho ten problém… Ivy Rafu přitahovala, přestože ji považoval za zlatokopku a lhářku, a on přitahoval ji, přestože jím pohrdala a navíc měla pocit, že tím zrazuje památku mrtvé sestry. A pak… pak ji Rafa zničehonic požádal, aby hrála jeho snoubenku. A aby Bertieho vydávali za svého syna!
Sladký život Duo366 I ALucy Kingová (King, Lucy)Ráj v Indickém oceánuMillie: Jediný, kdo mně mohl pomoci, byl Nick. Byl tu ovšem malý problém. On si o mně myslel, že jsem protivná, rozmazlená a povrchní, a já ho považovala za upjatého a studeného suchara.
Nick: Když mně Millie napsala, že se mnou potřebuje mluvit, dal jsem jí podmínku: musí to být na mém ostrově! Chtěl jsem ji odradit! Aspoň jsem jí to tvrdil!
Sladký život Duo366 I BSharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Musíš se vrátit do Řecka!Mia vzpomínala na Řecko, na jeho barvy a vůně. A byly to vzpomínky spojené s žalem… ale i s pocity štěstí. Pak se jednoho dne objevil na prahu její malé garsonky on. Theodoros. Její manžel. Muž, kvůli kterému chtěla zapomenout… avšak zapomenout nemohla.
Zapomenout nedokázal ani Theos. Na to, co bylo – jak ho Mia zranila v tu noc, jež měla být jejich svatební –, a především na to, co nebylo. A na to, co si přál teď ze všeho nejvíce! Proto jí navrhl, aby pár týdnů jeho manželku aspoň hrála, když už jí být nechce!
Sladký život Duo367 J AEmmy Graysonová (Grayson, Emmy)Šéf málokdy odpouštíPo celá ta léta Grant obviňoval Alexandru. Ale nebyl nakonec tím, kdo se nejvíce provinil, on sám? Tehdy mu Alexandra zlomila srdce a odkopla ho. A on se nikdy nezeptal: Proč? Místo toho si v sobě pěstoval pocit křivdy, a když se naskytla možnost, stal se Alexandřiným šéfem. Šéfem rozhodnutým se pomstít! Ale jaká je Alexandra doopravdy? Grant potřeboval odpovědi! Ze všeho nejvíce ale potřeboval JI! Alexandru…
Sladký život Duo367 J BCaitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Svatba jako omluvaVictoria nesplňovala předpoklady na Agovu ženu. Byla sice krásná, avšak odmítala být poslušná. Jenže čekala jeho dítě, a proto si ji Ago vzal. Vzal si ji a sdělil jí, že odteď bude „uklizená do ústraní“ a pro svět jako mrtvá. Jenže Victoria právě tím získala svobodu, protože se jí podařilo uniknout ze symbolického žaláře, v němž ji věznil panovačný otec. Rozhodla se, že do nového se zavřít nikým nedá. Ani svým uhrančivým manželem!

Volné pokračování příběhu Co se nedá předstírat z prosince 2023!
Desire1290 K Anne Marshová (Marsh, Anne)Dokonalá výhraAby Declan Masterson zachránil své dědictví, musí velmi rychle napravit svou pověst playboye. To, že se dá kvůli charitativnímu závodu jachet do dvojice s úctyhodnou a nudnou Charlotte, mu nejprve připadá jako geniální tah, bez ohledu na to, že zpočátku spolu téměř nejsou schopni ani mluvit, natožpak řídit jachtu! Když ale pak ztroskotají, začínají zjišťovat, že protiklady se mohou doopravdy velice přitahovat…
Desire Duo1291 O AKaren Boothová (Booth, Karen)Láska prochází kuchyníStrávit při výpadku proudu noc s proslulým šéfkuchařem Colinem Reynoldsem byla chyba, kterou si floristka Corryna nemůže dovolit opakovat. Zvláště, když je osud svede opět dohromady a přinutí je spolupracovat na svatbě století. Ona se má postarat o květinovou výzdobu, on o svatební hostinu. Dokáže Corryna odolat okouzlujícímu, svobodnému mládenci a současně majiteli nejluxusnější restaurace ve městě, nebo podlehne a ohrozí všechno, na čem jí v životě nejvíc záleží?
Desire Duo1291 O BJoanne Rocková (Rock, Joanne)Jako zázrakemMěstečko Royal v Texasu zachvátila svatební horečka. A Jessica uzavřela smlouvu s ďáblem. Její milenec na jednu noc, Oliver Price, který neměl tu nejlepší pověst, souhlasil s tím, že bude hrát jejího snoubence. Jejich mimořádná sexuální chemie z takové dohody dělá snadnou záležitost. Ale když jim jejich šaráda začíná připadat až moc skutečná, musí přemýšlet, jestli sexuální touha stačí k tomu, aby přemostila jejich úplně odlišné světy, z nichž pocházejí.
Zlatá kolekce149 U Julia Justissová (Justiss, Julia)Pašerák a dámaSkandál ve společnosti, nebo vyhnanství v Cornwallu? Lady Honoria Carlowová ví jen to, že někomu stálo za to nastrojit takovou intriku, aby jí přivodil společenský pád a aby jí nikdo neuvěřil, že na své diskreditaci nenese žádnou vinu. Ještě že má svou pratetu, slečnu Foxeovou, která je ochotna vzít si ji k sobě do dalekého Cornwallu a nabídnout jí tam život stranou vysoké společnosti, pod nepravým jménem. Kapitánovi pašerácké lodi Gabrielu Hawksworthovi nemálo vrtá hlavou, jak se krásná „slečna Foxeová“ tak znenadání ocitla na cornwallském pobřeží v době vrcholící londýnské společenské sezóny. Že by se sem uklidila před skandálem? Dobrá příležitost k neškodnému flirtu…

Další příběh z historické série Nejčtenější romance Regency Zpátky do života od Margaret McPhee vyjde v červnu.
Special na přání479 G AYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Rodinné závazkyBlair se vrátila z kulinářské cesty po Toskánsku s novými recepty i nápady, jak dostat svoji restauraci mezi nejlepší v Aucklandu. Vrhla se do práce taky proto, aby zapomněla na kratičký románek s Dracem, jediným dědicem starobylého italského rodu. Jenže Dracovi se ji podařilo najít! A když zjistil, že je Blair těhotná, vzal její život pevně do svých rukou…
Special na přání479 G BYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Žena dvou tváříSmyslná, elegantní, sofistikovaná, přesně tak Adam Palmer v duchu ohodnotil okouzlující ženu v rudých šatech, na kterou nečekaně narazil v aucklandském kasinu, kam doprovázel své klienty. Ke svému překvapení však záhy zjistil, že tuto svůdnou krásku velmi dobře zná. Již tři roky pro něj pracovala jako jeho osobní asistentka, nenápadná, výkonná a spolehlivá, prostě neatraktivní kancelářská myš. Zdálo se, že Lainey žije dvojím životem, o němž až dosud neměl ani tušení…
Special na přání480 H ASarah Morganová (Morgan, Sarah)Útěk ze SicílieOd sicilského miliardáře Rocca ženy neodcházejí. Jenže Francesca od něj utekla už v den svatby! Rocco však mladou uprchlici nakonec vypátrá a donutí ji, aby zůstala po jeho boku – kde má poslušná sicilská manželka své místo. A hlavně mu teď už nic nezabrání strávit se svou nevěstou svatební noc, o kterou ho připravila…
Special na přání480 H BPenny Jordanová (Jordan, Penny)Dynastie ze SicílieSyn sicilského knížete Rocco je neústupný: Angličanka Julie musí na jeho příkaz přijet i s malým Joshem na Sicílii, kde se její syn stane právoplatným členem starobylého rodu Leopardiů! Zpočátku si Rocco myslel, že Julii jde jen o peníze, jenže její nevinnost je odzbrojující. Když se prokáže, že Julie je ve skutečnosti jen chlapcovou tetou, smyslný Sicilan změní pravidla hry. Má totiž hned několik důvodů, aby tuto nezkušenou ženu podržel ve svém zajetí – a poté učinil svou ženou!

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 59
Denní počet: 1
Počítáno od: 01.06.2024

Poslední modifikace 31.05.2024, 22:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace