Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 7/2024

Zobrazuji informace o produkci 7 / 2024


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance632 W Catherine Tinleyová (Tinley, Catherine)Ráj na konci světaSlečna Lydia si po smrti rodičů musí vydělávat na živobytí jako vychovatelka v bohatých rodinách. Zrovna ve chvíli, kdy zoufale potřebuje sehnat nové místo, dostane nabídku pracovat pro ovdovělého šlechtice na vzdáleném ostrově ve Skotsku. Alasdair MacDonald ovšem zpočátku nedůvěřuje ani jí ani jejím neobvyklým výukovým metodám! Jeho dcera však pod Lydiiným vedením dosahuje pokroků a mezi vychovatelkou a zaměstnavatelem vzniká pouto…
Ale Lydia ze zkušenosti ví, že takové vztahy neomylně končí ztrátou zaměstnání!
Historická romance633 Z Madeline Martinová (Martin, Madeline)Setkání spřízněných dušíKdyž se Evander, hrabě z Westixu vrátil z dalekých cest zpátky do Anglie, byl šokován, že se z nevinné vikářovy dcery, kterou kdysi miloval, stala známá kurtizána. A na tom, že Lottie padla až na samé dno měl nemalý podíl. Vždy před svým odjezdem dělal vše pro to, aby ji přesvědčil, že jsou spřízněné duše, a ta překrásná dívka se mu proto s důvěrou oddala! Dnes se Lottie již nejstaršímu řemeslu nevěnuje, ale sebevědomě vede kurzy pro dámy z nejvyšší společnosti, aby ovládly umění jemného flirtování, díky čemuž se kolem nich nápadníci jen rojí…

Závěrečná část minisérie Londýnská škola pro dámy
Sladký život529 X Tara Pammiová (Pammi, Tara)Čas na naplnění slibůCelý svět byl přesvědčený, že Aristos, geniální korporátní právník, lehkomyslný playboy a úchvatný exemplář dokonalého muže, si vzal tu nejnudnější ženskou na obou stranách Atlantiku. Zrovna ji! A že je jen otázka času, než jejich podivný svazek zkrachuje! Času, který se naplnil…
Už jednou jejich spojení nevyšlo – když Mira zrušila zasnoubení. Ale pak se jí Aristes nabídl jako otec dítěte, po němž toužila. A byla to dohoda výhodná pro obě strany. Manželství, které jednou přátelsky skončí.
Jenže ani jeden nepočítal s touhou…!

Kniha navazuje na příběh nazvaný Prsten mně stačit nebude!, jehož hrdiny byli Anushka a Caio, který vyšel minulý měsíc.
Sladký život530 Y Clare Connellyová (Connelly, Clare)Jak to všechno byloAť se snažil, nebo ne, stejně byl tím nejkrásnějším mužem, jakého kdy potkala. Jenže Graciano Alicii nenáviděl. Tenkrát před lety ho zradila, ublížila mu, nechala ho nést vinu za něco, co nespáchal. A to ještě nevěděl, co dalšího mu Alicia udělala!
Graciano na ni však nezapomněl. I když před deseti lety přísahal, že už ji nikdy nechce vidět! Myslel si, že názor nezměnil. Jenže pak ji uviděl… a chtěl se pomstít. Za to, co bylo. I za to, co její vinou nebylo.
Sladký život Duo370 I AAnnie Westová (West, Annie)Chci vás zpátky!"S vrahem se bavit nebudu."
Theo nechápal, jak ho může Isla tak odmrštit. Jak ho může takhle obvinit, a bez důkazů! Co ji změnilo? A pak mu to došlo: mohl za to on!
Isla pochopila, že muž, jehož znala, jí v mnoha věcech lhal. Pořád ho chtěla, ale ne takového, který by ji považoval za povinnost nebo za nutné břemeno!
Sladký život Duo370 I BLynne Grahamová (Graham, Lynne)Bude jeho královnou?Když ji Raif potkal, pochopil, že život, který až do této chvíle znal, už pro něj není. Náhle chtěl riskovat, chtěl zapomenout na věčné sebeovládání…
Raif měl v sobě něco, co Claire u muže vždycky hledala a dosud nikdy nenašla. Osudové setkání obou jim mělo změnit život. Jenže Claire chtěla víc – i když Raif byl princ… a ona pouhá kuchařka. Chtěla, aby součástí jeho nabídky byl i on sám!
Sladký život Duo371 J ALouise Fullerová (Fuller, Louise)Dokončeme to!Před šesti lety Dove jeho lásku odkopla, odvrhla jeho… Gabriela. Ale on nezapomněl!
A Dove doufala, že zapomněla. Marně.
Teď je Gabriel zpátky a chce, aby se Dove stala nástrojem – a cílem jeho pomsty. Pomsty, na kterou nemá právo!
Sladký život Duo371 J BMaya Blakeová (Blake, Maya)Jsi přece můj mužJejí manžel se musel zbláznit. Jak jinak si vysvětlit, že když ho Imogen konečně znovu našla, stál před oltářem s dívkou po boku? Zjevně připraven jí říct své „ano“.
Zephyr, když se mu alespoň částečně vrátila paměť, si začal říkat Yiannis, si nebyl jistý, jestli ženu, která překazila jeho svatbu zná, nebo ne. Jako by mu byla povědomá… Rozhodně ale nečekal, že mu řekne: "Jsem tvoje manželka!"
Manželka, kterou nenávidí a které se chce pomstít. A která nenávidí jeho!
Desire1294 K Barbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Tajemství zamčené zásuvkyDrsný a přímočarý farmář Austin Hawkes zatím nikdy nemusel řešit tak zapeklitý problém jako teď, dobytek ani koně pro něj nepředstavovali výzvu, s nimi se vše dalo vyřešit selským rozumem, silou a zručností. S Ruby Monacovou je to ale úplně jinak: vpadla do jeho života, začala se vyptávat všech lidí v městečku, slídit ve starých zamčených zásuvkách dávno zapomenutých psacích stolů na zaprášených půdách… Bylo jasné, že dříve či později objeví něco, o čem nemá ponětí ani on sám.
Když se to stalo, nebyl ani překvapený, spíš v něm převládla zlost, že se nedokázal ubránit její kráse a přitažlivosti…
Desire Duo1295 O ASusannah Erwinová (Erwin, Susannah)Víc než jen rivalovéAnnin život obrátila návštěva právníka vzhůru nohama. Dozvěděla se, že je biologickou příbuznou a možnou dědičkou mnohamiliardové korporace. Bylo jen třeba, aby se formálně zúčastnila prodeje jednoho zábavního parku, a bude zahrnuta do závěti. Anna se však v korporátním světě necítila dobře, zvláště když se za pikantních okolností seznámila s potenciálním kupcem, charismatickým Ianem Backburnem, který však byl v nemilosrdném světě obchodu jako doma…
Desire Duo1295 O BYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Znalec krásyAvery a Marcus jsou jako voda a oheň. Avery je jemná, plachá a i trochu naivní mladá žena. Marcus je sebejistý, ctižádostivý úspěšný obchodník s uměleckými předměty, který přesně ví, co od života očekává. Avery pochází z velmi bohaté rodiny, Marcus naopak z poměrů velmi chudých. Přesto se do sebe zamilují… Dokáže však jejich láska překonat i Marcusovy nesmírné ambice, nebo ji naopak zadusí a zničí dřív, než stačí rozkvést?
Zlatá kolekce151 U Louise Allenová (Allen, Louise)Důstojník a pannaMajor Hal Carlow je dobrý voják, ale také prostopášník, hejsek a ničema. Snaží se vyhýbat slušně vychovaným mladým dámám a tráví čas s ženami, které dokážou ocenit jeho přednosti.
Povinností slečny Julie je najít si manžela, a tak se snaží seznámit se v Bruselu se slušným a váženým džentlmenem s přiměřeným majetkem. Když se jí podaří upoutat pozornost tří usedlých nápadníků, rozhodně nepotřebuje, aby je odradil muž s nejhorší pověstí ve městě!

Další příběh z historické série Nejčtenější romance Regency Ve spárech mstitele od Christine Merrillové vyjde v srpnu.
Special na přání483 G ACatherine Mannová (Mann, Catherine)Manželství jen na papířeJason si ve svém postavení nemůže dovolit ani ten nejmenší náznak společenského skandálu. Možné problémy zažehnal hned v zárodku, když se mu podařilo přimět těhotnou Lauren, aby si navlékla jeho snubní prsten. Pomalu ale jistě si uvědomoval, že nyní na něj čeká úkol mnohem obtížnější. Musí Lauren přesvědčit, aby si ho nechala navždy.
Special na přání483 G BMichelle Celmerová (Celmer, Michelle)Žhavé vzpomínkyAsh s pomocí soukromého detektiva konečně vypátral milenku, která od něj před několika měsíci utekla. Melody po autonehodě trpí amnézií a ze své minulosti s Ashem si nevybavuje vůbec nic. Bohatý finanční ředitel Ash není zvyklý prohrávat, a tak se rozhodne, že za každou cenu musí zjistit pravdu. Proč od něj Melody odešla a nenechala ani slovo vysvětlení?
Special na přání484 H AJulia Jamesová (James, Julia)Neodolatelný FrancouzBohatý francouzský průmyslník Xavier začal o Lissu usilovat hned od okamžiku, kdy vstoupil do kasina v londýnské čtvrti Soho. To poslední, co Lissa potřebovala, bylo nechat se svést sex-appealem tohoto Francouze. Přesto mu nedokázala odolat… Xavier upletl síť podvodů, aby ji polapil. A teď, když ji dostal do pasti, tak ji chce zničit!
Special na přání484 H BIndia Greyová (Grey, India)Sběratel uměníPříliš pozdě francouzský sběratel umění Olivier pochopil, že mstít se křehké Angličance Belle za příkoří, která způsobili jeho otci její praprarodiče, je špatné. A napravit to bude mnohem těžší, než si kdy představoval. Jeho jedinou šancí je, že Bella uvěří, že láska dokáže vše překonat.

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 22
Denní počet: 1
Počítáno od: 30.07.2024

Poslední modifikace 30.07.2024, 19:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace