Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/2024

Zobrazuji informace o produkci 8 / 2024


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance634 W Helen Dicksonová (Dickson, Helen)Sázka o dámuLord Maxim Randall se vrací z armády a zjišťuje, že jeho sousedka Eva Lansburyová je náročná, fascinující a velmi podmanivá žena. Ovdovělá Eva má malého synka a jeho i sebe ostražitě chrání před okolním světem. Maxim si nemůže pomoci a zamiluje se do ní. Nechá se však vmanipulovat do sázky o její svedení, což nezůstane tajemstvím. Uražená Eva je rozhodnutá střežit si své srdce více než kdy dřív a zpřetrhat všechna pouta, která ji s lordem Randallem spojovala. Podaří se Maximovi krásnou vdovu přesvědčit, aby mu opět důvěřovala?
Historická romance635 Z Julia Justissová (Justiss, Julia)Slečna Emma a lev salónůSlečna Emma má vznešené cíle a ve výboru dam sepisuje petice do parlamentu, kterými se snaží změnit nespravedlivé uspořádání společnosti. Také pomáhá ve škole pro dívky z nuzných poměrů, aby nemusely skončit na ulici. Pro její pokrokový zápal většina vyšší společnosti nemá pochopení, proto Emma odmítá všechny nabídky k sňatku, a raději chce zlepšovat svět. Jediný, kdo dokáže naviklat její odhodlání, je lev salónů, lord Theo, který za jejím obyčejným vzhledem rozpozná jiskřivou inteligenci, cílevědomost, ale hlavně potlačený žár a vášnivou povahu. Čím víc Emmu poznává, tím více se jeho oku umělce odhaluje její vnitřní i vnější krása…

První část minisérie Pokrokové mladé dámy!
Sladký život531 X Joss Woodová (Wood, Joss)A padal sníh...On chtěl ji, ona chtěla jeho… nic víc, nic míň. A to bylo jediné pravidlo, kterým se museli řídit… Jenže Cole byl její šéf! Ale pak se spolu ocitli v opuštěném úžasném hotýlku uprostřed hor, a na ničem z toho už nesešlo.
Lex byla stejně divoká jako letní bouřka – tak jiná než ostatní.
A Cole byl už dost starý a zkušený na to, aby věděl, že ta okamžitá, naprosto nevhodná přitažlivost je oboustranná. A taky aby pochopil, že Lex není obyčejná, nezadaná holka. A že dny, kdy je od „ obyčejného“ světa odřízl padající sníh, jednou skončí. A že pokud by chtěl více než jen těch pár dnů, musí pro to něco obětovat…
Sladký život532 Y Clare Connellyová (Connelly, Clare)Požár, který je mohl zničitEloise si vůbec nebyla jistá, jestli z šejka Tarika bude vhodný manžel pro princeznu Elanu, její přítelkyni! Věděla, že Elana dá na její radu, takže jenom na ní záleželo, jestli ke spojení obou zemí dojde.
Ovšem Tarikův úsměv se Eloise zdál neodolatelný, a když si to uvědomila, upřímně se vyděsila. Neměla se jím nechat okouzlit…
A rozhodně neměla ona okouzlit jeho!
Určitě pak neměla v žádném případě souhlasit s tím, že stráví s Tarikem čas zasvěcený vzájemnému poznávání!
Tarik se cítil jako podvodník. A jediné, čím by mohl odčinit podvod na svém lidu, by byl sňatek s princeznou. A aby toho dosáhl, udělá všechno.
Prvním krokem je přesvědčit Eloise…
Sladký život Duo372 I AJulia Jamesová (James, Julia)Těla, která nezapomnělaOtec chtěl, aby se vdala. Aby to ale Calanthe udělala, musela by se nejdříve zamilovat. Ale to už se jí jednou přihodilo… Zlomilo jí to srdce.
Po letech se zase objevil. Už ne Nik – stavební dělník nebo student architektury pomáhající při archeologických vykopávkách –, ale Nikos, úspěšný podnikatel a milionář. Kdysi by proti němu zakročila ochranka Calantheina otce. Nyní ho její otec vítal otevřenou náručí.
Nik nemohl na Calanthe přestat myslet. A teď mu ji osud přivedl zpátky do života…
Sladký život Duo372 I BCarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Návštěva z HollywooduŽe se opačné póly magnetu přitahují, věděla vážená profesorka archeologie a historie Stazy dobře. Jak jinak by se jí mohl do srdce vloudit nesnesitelný hollywoodský režisér a herec Jaxon, který přišel připravit jejího dědečka o deníky jeho zesnulé manželky a Stazyiny babičky, aby podle nich natočil nějaký škvár?!
Jaxon brzy pochopil, že Stazy se bojí života a lásky. Rozhodně si ale nebyl jistý tím, jestli on je ten pravý, kdo ji má jejího strachu zbavit…!
Sladký život Duo373 J ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Italův pohádkový diamantTo nemohlo skončit dobře.
Maude to bylo jasné, už když souhlasila s tím, aby ji Mateo, její miliardářský šéf, doprovodil na večírek. Bratříčkování se šéfem pro ni bylo tabu, tak proč porušila své zásady?
A to netušila, že Mateo s ní šel hlavně proto, že potřeboval, aby ho všichni viděli s „novou přítelkyní“…
Sladký život Duo373 J BTrish Moreyová (Morey, Trish)Svatba jako darNávrh, s nímž za baskickým milionářem přišla ta Australanka, byl nesmyslný. Ale Alesander by nedosáhl svých úspěchů, kdyby nenacházel výhody i v těch nejnesmyslnějších plánech.
Pro Simone se svatba se sousedem stala možností, jak na smrt nemocnému dědečkovi poskytnout alespoň trochu radosti v životě. Stačí, když Alesander bude souhlasit s tím, že si na jejího manžela bude těch pár měsíců hrát. Odměna, která mu za to padne do klína, je více než lákavá!
Na jedné podmnce ale Simone trvat musí. Veškeré intimity se budou v jejich manželství odehrávat pouze na veřejnosti. Vždyť stejně, jako nemá Alesander rád ji, je on protivný i jí!
Desire1296 K Anne Marshová (Marsh, Anne)Přátelé s výhodamiWren nutně potřebuje sehnat přítele, který by ji doprovodil na svatbu sestřenice. Její dlouholetý, velice bohatý a úspěšný kamarád Nash Masterson naopak potřebuje někoho, kdo by ho doprovodil na charitativní aukci, na které se budou tentokrát dražit nezadaní svobodní muži. Vzájemně si vyhoví a slíbí, že se v zájmu věci budou chovat jako opravdoví milenci, protože jejich okolí to od nich bude vyžadovat.
Tenhle pokus o lásku se však malinko zvrtne…
Desire Duo1297 O AKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Algoritmus láskyNa technologickém veletrhu v texaském Royalu dojde k pozdvižení, když nová seznamovací aplikace veřejně spáruje dva členy dvou po generace znepřátelených rodin, Jericha a Maggii. Oba se shodnou, že by měli návrh aplikace přijmout, protože její programátorka je Maggiina nejlepší kamarádka, a Jerichův bratr do jejího vývoje hodně investoval. Zpočátku nesmělé kontakty vedou ke skutečné touze, a Maggie a Jericho touží pohřbít rodinný spor…
Desire Duo1297 O BMerline Lovelaceová (Lovelace, Merline)Nemravný návrhBabiččina výchova a vznešené způsoby se lady Sarah vryly hluboko pod kůži. Od běžných mladých Američanek se neodlišovala jen modrou krví, ale především noblesou a etickými zásadami. O tom se průmyslník Devon Hunter přesvědčil velmi brzy poté, co jí přednesl v mnoha ohledech nemravný návrh, aby během jeho pařížského obchodního jednání předstírala, že je jeho snoubenkou…
Zlatá kolekce152 U Christine Merrillová (Merrill, Christine)Ve spárech mstiteleLady Verity Carlowová je vyrovnaná, okouzlující mladá dáma, dosud nepolíbená. Rodina si ji hýčká jako drahocenný skvost. Jakého šlechtice jí vyberou, za takového se provdá, i kdyby to měl být nějaký obstarožní suchar. Někdy mívá ale chvíle, kdy si představuje, co kdyby nebyla tak docela vzorná?
Bratři ji poslali na venkov, aby ji ochránili před nebezpečím, které jejich rodině hrozí. Nemohli ovšem vědět, že ji posílají přímo do náruče nepřítele. A když ji cikánský baron Stephano Beshaley unáší, Verity zjišťuje, že jí v jeho náručí vůbec není nepříjemně! A vlastně si ani nepřeje, aby ji někdo zachraňoval.
Kudy vede cesta k odhalení tajemství dávného zločinu? Přes starou rodinnou kletbu, nebo přes lásku…?

Další příběh z historické série Nejčtenější romance Regency Andělská tvář od Carole Mortimerové vyjde v září.
Special na přání485 G ATessa Radleyová (Radley, Tessa)Chuť láskyGuy Jarrod nečekal, že se po krátkém a vášnivém románku ještě někdy s překrásnou Avery potká. Tato dívka ho zradila a těžce ranila jeho mužské ego. Avšak festival jídla a vín pořádaný rodinou Jarrodových v Aspenu je opět svedl dohromady. Oba s překvapením zjistili, že i přes velké nedorozumění je to k sobě nezadržitelně táhne. Ani jeden už ale nechce dát všanc své srdce…
Special na přání485 G BEmilie Roseová (Rose, Emilie)Svatba s nepřítelemGavin Jarrod na své dětství v Aspenu nevzpomíná rád. Pokud ale chce získat svůj dědický podíl, musí v rodinném rekreačním centru strávit celý rok. Nikdy by ho nenapadlo, že během vynuceného pobytu potká Sabrinu, která ho nejen mimořádně přitahuje, ale ještě ke všemu je klíčem k získání důležitého pozemku, na kterém by chtěli Jarrodovi stavět. To je výzva, které Gavin nemůže odolat – s krásnou ženou získá i stavební parcelu!
Special na přání486 H ALindsay Armstrongová (Armstrong, Lindsay)Manželka pro AustralanaNešťastnou lásku mohou prožít i vyvolení!
Třeba šéf významné australské důlní společnosti Max. A samozřejmě skromná tlumočnice Alexandra – káčátko, které se náhle proměnilo v nádhernou labuť, takže i světaznalý Max úžasem oněměl. Přestože to, co je oba k sobě přitahuje, je to nejsilnější, co vůbec kdy poznali, vědí, že si nejsou souzeni!
Jenomže nešťastné lásky se mohou někdy proměnit v lásky více než šťastné…
Special na přání486 H BRobyn Gradyová (Grady, Robyn)Známí z oslavyKdyž uhrančivý australský právník Cooper unese učitelku Sophii ze svatby, kde byla jako host, nedoufají ani jeden v nic jiného než v jednu společnou vášnivou noc. Pak se ale Cooper rozhodne unést Sophii navždy. Z jejího života, od její práce, od přátel… Sám přece ví, co je pro ni nejlepší. Ale Sophie je rozhodnutá, že si od nikoho už nic přikazovat nedá. I když opustit Coopera ji bolí…

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 10
Denní počet: 1
Počítáno od: 31.08.2024

Poslední modifikace 31.08.2024, 20:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace